Kelebihan Menjadi Pengedar Emas Goldcrest Pavilion (GCP)

pengedar gcp seluruh malaysia

 

Adakah anda sudah yakin dengan GCP atau mungkin anda masih ragu-ragu untuk buat keputusan menjadi pengedar emas seperti saya? Dalam artikel ini saya senaraikan 20 kelebihan dan asbab yang kukuh untuk anda menjadi pengedar emas GCP.

 

1- GCP adalah syarikat bumiputra yang beragama Islam

 

GCP ditubuhkan pada tahun 2009 oleh sepasang suami isteri iaitu En. Shamsul Anuar b. Md Ali berasal dari Felda Gedangsa Hulu Selangor & Pn. Norliza bt Ngatiman berasal dari Desa Temu Jodoh Segamat yang merupakan bekas guru dan telah berkhidmat selama 11 tahun dalam bidang perguruan.

Bersandarkan pengalaman mendidik modal insan serta kajian yg dilakukan dalam industri emas, beliau telah membuat keputusan untuk bergiat secara sepenuh masa dalam industri emas dengan memberi peluang kepada Bumiputra MUSLIM khasnya untuk menceburi bidang perniagaan emas.

Jika kita boleh membeli produk orang bukan Islam dan menyokong mereka, kenapa tidak menyokong syarikat Islam? Syarikat Islam juga membayar zakat, untuk apa? Untuk meningkatkan ekonomi orang Islam juga. Asalkan emas, apa-apa jenama pun boleh tetapi lebih afdhal kita menyokong syarikat orang Islam terlebih dahulu.

 

2-Boleh Mula Dengan Modal Yang Kecil
Ramai yang mampu bermula dengan caj pengedar serendah RM1000 (PROMOSI SAHAJA akan diTAMATKAN pada bila-bila masa) bayaran ini adalah nilai untuk mendapatkan semua keistimewaan yang diberi kepada pengedar.

 

3-Harga pengedar yang sangat MURAH!


Membolehkan anda mendapat LEBIH GRAM emas dengan jumlah wang sama jika anda membeli di tempat lain. Pengedar boleh dikatakan mendapat harga borong dan murah.

 

4-Sentiasa ada produk terkini yang menarik dari semasa ke semasa GCP

 

Sentiasa ada kejutan produk dan penambahan produk dari semasa ke semasa. Tidak mustahil nanti,pelbagai design akan muncul maka beruntunglah mereka yang merebut peluang sekarang kerana kos menjadi pengedar pada masa akan datang mungkin lebih tinggi.

 

5-Kos penghantaran PERCUMA kepada pengedar dan pelanggan


Anda tak perlu ke cawangan ambil stok, prosedurnya mudah, jimat masa dan tenaga. Konsep “Tempah-Bayar-Tunggu” membuatkan ramai pengedar tertarik. Keselamatan barang dijamin oleh GCP (Money Back Guarantee).

 

6-Servis mantap,bersistem dan amat dipercayai.


Ramai yang menjadi pengedar GCP secara sambilan sahaja dan tak perlu bersusah payah kerana urusan pembelian dan penghantaran produk diuruskan oleh staff GCP yang mesra dan sedia melayani anda dengan baik.

Anda tak perlu risau tentang keselamatan emas dan wang anda kerana selama lebih 3 tahun beroperasi tiada langsung masalah yang timbul malah masyarakat semakin mengakui GCP yang TERBAIK dengan peningkatan pengedar GCP mencecah 4000 orang.

 

7- Menyediakan bantuan MODAL dalam stok emas dan wang tunai.

 

Anda tak perlu stok banyak. Anda hanya menggunakan bantuan pemasaran PERCUMA yang GCP berikan untuk mencari pelanggan dan GCP akan menghantar terus tempahan kepada pelanggan anda. Keuntungan daripada transaksi tersebut GCP berikan kepada anda.

Begitu juga sekiranya pelanggan anda ingin menjual semula emas kepada anda, GCP akan menyediakan wang tunai untuk anda membeli semula emas pelanggan anda. *Tertakluk kepada terma & syarat.

 

8- Bantuan pemasaran – Seminar PERCUMA.

GCP menaja sepenuhnya seminar yang ingin diadakan oleh pengedar. Bantuan promosi seperti iklan akhbar, Flyers, Banner, cenderahati kepada peserta diberikan PERCUMA.

 

9- Bantuan pemasaran – PERCUMA iklan media massa seperti akhbar dan majalah.

GCP semakin dikenali kebelakangan ini kerana sering masuk akhbar dan ramai pengedar yang dapat masuk akhbar secara percuma. Jika inginkan ruang yang lebih, anda cuma perlu keluarkan modal yang minimum dan hasilnya anda juga akan semakin dikenali. 50% bantuan (tajaan) jika masuk radio/tv.

 

10. Bantuan pemasaran online: PERCUMA website sendiri untuk pemasaran online (semua pengedar lama dan baru akan diberi url website sendiri mulai 1 Oktober 2012)

 

11-Bimbingan PERCUMA- Personal coaching PERCUMA secara online dan offline.

Anda berpeluang berkongsi tip, panduan dan pelbagai ilmu simpanan emas, teknik pemasaran, perniagaan bersama dealer-dealer berpengalaman dan CEO GCP sendiri.

 

12-Insentif pengedar dan insentif bulanan

Pengedar mendapat insentif ‘dealer-get-dealer’, insentif pembelian dan ganjaran dari syarikat mengikut terma dan syarat yang ditetapkan.

 

13-Perkhimatan selepas jualan

GCP menyediakan mesin khas utk anda mencuci emas anda di pejabat GCP secara PERCUMA. Rundingcara dan penilaian nilai emas juga secara PERCUMA

 

14- Jaminan beli balik

GCP memberi jaminan beli balik produknya walaupun calar, tergores dan plastik dibuka kerana ia akan dinilai pada berat dan ketulenannya. Sila simpan resit belian anda.

Utk mendapatkan semua faedah tersebut, anda hanya perlu mendaftar sebagai pengedar GCP:-

 

CARA MENDAFTAR
1) Buka website www.gcp.com.my
2) Klik register dan masukkan nama dan nombor I’d introducer :

Ad1325  Nor Fazilah Abd Mohd

3) Isi borang yg disediakan dan ikut arahan hingga akhir.
4) Bank in RM 1,000 (Bayaran untuk mendapatkan semua faedah & kelebihan pengedar) ke akaun Maybank Goldcrest Pavilion sdn bhd 505103003954 dan sms waktu bayaran ke 012-988 3145 atau email bukti bayaran, serta dokumen yg diperlukan ke sales@gcp.com.my.
Pendaftaran dan tempahan emas akan diproses oleh pihak GCP dalam tempoh 24 jam mengikut masa bayaran dibuat.
Kata nama/kata laluan akan dihantar melalui email dan sms.

 

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN (untuk dapatkan id tag dan kad perniagaan PERCUMA)

1)Satu salinan kad pengenalan

2)Dua keping gambar ukuran passport

3)Salinan bil elektrik/air/telefon kediaman terkini.

Email dokumen kepada Cik Siti Fatimah : admin@gcp.com.my

 

PENUTUP
Emas adalah pelindung nilai yang terbaik. Lindungi diri anda dan generasi pewaris anda dari kesusutan nilai matawang dan kenaikan kadar inflasi yang akan menyebabkan wang simpanan anda menyusut nilai. Berubahlah kepada simpanan emas. Kerana Rasulullah telah bersabda; akan tiba suatu zaman, tiada yang lebih berharga kecuali emas dan perak.

Maklumat tambahan tentang GCP:-

HOTLINE: 1-700-81-7969
: 012-988 3145

Website rasmi :
www.gcp.com.my

Facebook rasmi: facebook.com/goldcrestpavilion.gcp

Blog pilihan :
www.jutawangold.com

Liputan GCP di Akhbar online:

http://www.hmetro.com.my/articles/PercaturanShamsulmenjadi/Article/artikelMA

http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/HargaistimewapengedarGCP/Article/index_html

http://www.sinarharian.com.my/bisnes/gcp-tawar-harga-emas-istimewa-1.51062

2 thoughts on “Kelebihan Menjadi Pengedar Emas Goldcrest Pavilion (GCP)

 1. With broadband Web services obtaining faster and faster, it is turning into much more beneficial to sign up for broadband phone services, also known as VOIP or Voice more than Internet Protocol. If you are considering VOIP phone services, here are the top five factors you should get VOIP services.

  What is even better about get virtual sms number methods is that all of your voice mails go into your virtual mailbox that you can accessibility by phone or electronically. This keeps your customers from at any time being dumped into the voice mail system of your house, of your cell telephone, and so on. Truly incredible. You can buy plans for as low as $5.00 per month. Verify it out. There are numerous get digital sms number system companies on the marketplace, and insider is using a get digital sms quantity method this kind of as Ring Central is just 1 of them. That is who we use for Innoventum.

  Google Calendar: In my viewpoint, this is the best calendar on the web. You can share your calender with specific people; maintain it private (your eyes only); Share it with a specific group of people or combine it with your web site. I use Google Calendar for my personal and business scheduling. You can allow others to include occasions to your calendar, share the calendar with someone, established reminders that shoot email messages your way and more!

  Talk about life-long deal with, telephone service for less than $ 15 a month! This services arrives with a totally prepared strategy, limitless inbound and outbound calls all through the U.S. and Canada. The service is excellent and when you get your totally free trial edition and you want to see for yourself.

  Before beginning with the advantages, allow’s first talk about what a digital deal with really is. A virtual deal with or the digital office is an address that is not your own, but you can employ it as your own. For instance, you have began a new business and for the time you do not have any bodily address for your business, you might think about the choice of a digital address.

  From that stage duplicate the file more than to your Kindle by way of USB, use ES File Explorer to start the installer (I formerly knew how to use ES File Explorer in YouWave, but I apologize, I totally forgot exactly where it was saved).

  http://youplaisir.com/user/BarryCastl

 2. hOur company offers herbal healthcare products. Look at our health contributing portal in case you want to look healthier. Our company offers herbal supplements. Look at our health contributing site in case you want to look healthier. Our company offers a wide variety of non prescription products. Take a look at our health site in case you want to look better with a help generic supplements. Our company provides supreme quality healthcare products. Visit our health contributing portal in case you want to improve your health. Our company provides herbal pills. Look at our health contributing website in case you want to feel better. Our company provides a wide variety of non prescription drugs. Visit our health site in case you want to strengthen your health with a help health products.
  Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health website in case you want to to feel healthier with a help of generic supplements. Our company offers a wide variety of general health products. Look at our health contributing website in case you want to look healthier. Our company offers a wide variety of supplements. Look at our health contributing portal in case you want to look better. Our company provides supreme quality weight loss products. Take a look at our health contributing portal in case you want to feel better. Our company offers health and related products. Visit our health contributing site in case you want to feel healthier.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge