7 Kelebihan Bisnes Emas Yang Anda Tak Tahu

ini adalah contoh bar emas atau gold bar
ini adalah contoh bar emas atau gold bar, ada 10gram, 20gram dan banyak lagi

 

Anda yakin anda sudah ‘master’ dalam bab bab kelebihan simpanan, pelaburan dan perniagaan emas ini? Saya berani jamin anda masih lagi tidak tahu lagi sepenuhnya sampailah anda baca lagi di bawah. Kita selalu dengar kelebihan emas tapi jarang dengar kelebihannya.


1. Mudah untuk dijual kerana ramai yang suka dengan emas dan lebih mudah jika kita beri mereka ilmu kepentingan simpanan emas.

Cara saya, saya akan menulis artikel seperti dalam blog ini, buku dan ebook, khusus untuk sesiapa sahaja yang ingin menceburi dalam bidang emas yang berkilauan ini. Ya, saya juga menyediakan khidmat nasihat dan bimbingan dalam grup di Facebook dan di luar talian.

 
2. Tak perlu terkejar kejar cari pelanggan tapi cuma dengan berkongsi ilmu sahaja dan pelanggan automatik akan cari kita.

Anda perlu percaya fakta ini. Anda buka halaman ini, anda baca tulisan saya ini, hanya kerana anda percaya pada saya, kan? Anda percaya saya boleh bantu anda untuk berjaya seperti saya, betul? Ini kerana anda sudah tahu saya adalah salah seorang pengedar emas dari syarikat GCP dan anda mengharap sangat dengan membaca artikel ini anda dapat sesuatu yang percuma dari saya.

 

Begitu juga orang lain! Mereka juga akan jadi seperti anda dan merekalah juga akan mencari anda, di mana jua anda berada. =)

dengan GCP, anda tak perlu bimbang tentang pelanggan
dengan GCP, anda tak perlu bimbang tentang pelanggan

3. Mendapat keuntungan dengan stok sedia ada, dan boleh diganti.
Kelebihan yang jarang kita dengar tetapi sungguh berbaloi untuk anda.

 

4. Satu-satunya alat dagangan yang boleh dipajak di mana-mana bila perlukan tunai.

Emas dan perak merupakan alat dagangan yang mudah dipajak dan di mana mana saja ada yang mahu menukarkannya dengan tunai.

5. Kalau harga emas turun, lagi baik, kerana jualan akan meningkat, dan memberi peluang kepada pelanggan membeli dengan harga yang murah.

Kita semua maklum harga emas semasa masih menurun. Inilah peluang anda dan peluang bagi pembeli emas untuk mendapatkan emas murah dari anda — sekarang!

semua produk gcp
harga emas takkan selamanya murah, bila bila masa saja harganya meninggi semula

 

6. Boleh jual tanpa ada “spread, zero spread” (susut nilai). Jika ada ilmu dan dengan sedikit kemahiran yang boleh dipelajari.

Kalau anda tak tahu dan tak ada kemahiran, saya boleh bantu anda. Ikhlas.


7. Jual untung, beli untung, simpan pun untung.

Tak pernah pula saya rasa rugi kalau tak dapat jual emas, kan kita dah ada emas dalam tangan, sahlah kita adalah seorang pelabur emas! Bukankah emas itu lambang kekayaan seseorang? 😉

Nor Fazilah Abd Mohd @ cikgusimple

Pengasas JutawanGold.com & EbookEmas.com

.

.

.

Anda masih membaca lagi? Wah memang betullah cakap saya tadi tu! =D

Nak tak anda menjadi penjual emas seperti saya?

Tapi sebelum tu anda perlu sedikit modal dan usaha, dan ini bukan untuk saya seorang, ini untuk anda dan masa depan anda juga

1. Perlu ada tunai RM 1,000

2. Perlu daftar dengan merujuk saya sebagai rujukan

3. Klik pautan di bawah ini

 

Saya mahu jadi pengedar emas GCP

 

anda berpeluang mendapatkan buku ini jika anda mendaftar sekarang!

buku mudahnya menjemput rezeki

Leave a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge