Apa kata mereka….

Testimonial 10

“cikgusimple merupakan antara guru emas terbaik yg pernah sy temui….anda harus menghargai ilmu yg diperolehi drpnya”

Mohd sazipon mazlan

dealer gcp ad2518

hp 0133572622 kawasan liputan: shah alam, klang

 

Testimonial 11

cikgu Nor Fazilah Abd Mohd boleh dikatakan seorang mentor yang berkemampuan dalam mendidik dan membimbing rakan – rakan serta anak – anak buah di dalam rangkaian perniagaan beliau untuk berjaya.. sikap beliau yang tidak lokek dan sentiasa memberi dan berkongsi merupakan satu sikap yang harus dipuji.. Inisiatif – inisatif yang beliau mulakan dan rancangkan boleh dijadikan rujukan dalam mendalami ilmu emas dan juga menjalankan urusan bisnes harian.. Ia juga merupakan sumber inspirasi kepada mereka yang baru bermula dan juga pada mereka yang inginkan momentum dalam menjalankan urusan bisnes harian.. Tidak syak lagi.. cikgu Nor Fazilah Abd Mohd mampu memberikan kita insipirasi, idea mahupun maklumat berkaitan emas dan bisnes…

nama penuh: Ahmad Rizal bin Muhammad Arif

kod agen: A3734

no hp: 019 389 1982

blog: http://inspirejewellery.wordpress.com/

 

Testimonial 12

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Saya mula menceburkan diri dalam dunia emas ini pada penghujung tahun 2010. Saya menggunakan medium internet sebagai sumber bagi mencari maklumat berkaitan dengan emas ini. Dalam pada itu, saya telah berkenalan dengan seorang insan yang bernama Pn. Nor Fazilah bt. Abd Mohd dan telah memberikan saya sedikit sebanyak ilmu tentang emas ini. Saya semakin memahami konsep simpanan dan juga pelaburan dengan emas ini. Beberapa bulan selepas itu iaitu pada 21 Mac 2011, dengan berbekalkan modal yang ada saya telah menyertai syarikat Gold Crest Pavilion (GCP) sebagai salah seorang pengedar di bawah rangkaian Puan Nor Fazilah. Alhamdulillah, semakin banyak ilmu ditimba serta pengalaman yang diperoleh semenjak menyertai GCP ini. Syarikat ini juga dilihat semakin berkembang dari sehari ke sehari. Produk-produknya dipertingkatkan dari semasa ke semasa dan baru-baru ini jongkong emas 1g telah diperkenalkan bagi memberi peluang kepada orang ramai yang kurang berkemampuan untuk sekurang-kurangnya memiliki emas waima 1g. Kini, saya sedar bahawa emas merupakan satu bentuk simpanan atau pelaburan yang menguntungkan penyimpannya. Kalau hendak lagi untung, maka mulakanlah perniagaan emas. Pasti akan memberi lebih keuntungan. Apa pun, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Pn. Nor Fazilah kerana telah sedikit sebanyak memberi tunjuk ajar kepada saya selama ini dan juga orang yang bertanggungjawab memperkenalkan GCP kepada saya.

Mohd Izwan bin Abdul Rashid (AD1743)
Parit Buntar, Nibong Tebal.
0125814008 / 0195516638
e-mail: miar_88@yahoo.com


 

Testimonial 13

salam..terlebih dulu sy ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada cikgu nor fazilah abd mohd kerana beliau memperkenakan dan memberi sy ilmu tentang emas berbentuk fizikal,pada mula sy memang tidak tahu ape itu emas fizikal yg sy tahu emas berbentuk perhiasan..sy mula kenal beliau secara x sengaja di dalam satu forum di intenet tentang seminar mengenai emas,dengan perasaan ingin tahu sy datang seminar beliau, disini sy banyak menimba ilmu pelaburan emas,beliau juga memperkenalkan sy kepada group gic,kepada sesiapa yg baru dlm dunia emas mcm sy gic tempat yg paling sesuai untuk menambah ilmu tentang emas,alangkah ruginya sy baru tahu sebab masa sekarang harga pasaran emas sudah mencecah 1600usd/oz ..kepada yg belum bermula menyimpan nasihat sy mula lah menyimpan walaupun 1g/sebulan..kepada cikgu nor fazilah abd mohd teruskan mendidik dan membimbing anak bangsa supaya mereka sedar tentang kelebihan memyimpan emas..

Mohd Azmi

mohnd azmi bin abd rahaman,

hpno 0129170182

kawasan liputan :ampang,cheras dan kemaman terengganu – kg halaman


 

Testimonial 14

Nor Fazilah Abd Mohd @ cikgusimple adalah ibarat simetri bagi Team JutawanGold yang mengaspirasikan kejayaan dalam bidang simpanan dan pelaburan emas ini. Bagi saya beliau patut diberikan apresiasi sebagai tulang belakang untuk mendidik dan membimbing kumpulan ini lebih berdayasaing dan tidak mudah mengalah. Bukan itu sahaja, beliau berusaha mengadakan pelbagai informasi, bahan rujukan dan pelbagai inisiatif bagi mengalakkan peniagaan emas ini berkembang dengan lebih mantap. Dengan itu rangkaian JutawanGold dapat berasimilasi bagi mengukuhkan perniagaan emas ke peringkat lebih tinggi.

Suhayati

kod agen gcp ad2618

hp number : 019-3107196

fb fanpage Cafe Emas & Perak


 

Testimonial 15 :


Jutawangold merupakan satu langkah permulaan saya menceburi dunia simpanan emas. Di laman web tersebut terdapat info yg dapat membantu warga2 malaysia yg mahu menceburi dalam simpanan @ pelaburan emas. Dgn info yg padat, saya telah menjadi dealer Public Gold di bawah naungan pn fazilah@ cikgu simple. Laman web ini juga membantu saya selepas menjadi dealer dengan info2 pemasaran dan cara mendpat keuntungan pelaburan @ jual beli emas. Selain itu juga moderator pn Nor Fazilah menjemput saya ke laman facebook GIC. Dgn adanya group GIC, anda boleh berkongsi pendapat dan meminta pertolongan dalam urusan pelaburan dan simpanan emas ini.
Selain itu juga, Pn. Fazilah sbg introducer PG saya juga telah membantu saya untuk menjadi dealer GCP bagi membantu saya menambah jenis produk emas untuk ditawarkan kepada org ramai. Saya bersyukur pada Allah SWT, kerana telah dipertemukan dengan group Jutawan gold dan GIC. Semoga group ini berkembang dan dirahmati oleh-NYA.
Nor Khairi Bin Kamaruddin
Dealer PG (A8934) Dan GCP(ad2716)

Hp 0163633432

Area: Bangsar, Bukit Damansara, pantai Dalam, Kerinchi, Brickfields, amcorpmall PJ


 

Testimonial 16 :

Saya mula serius untuk menyimpan emas setelah mengenali blog Jutawangold setelah sekian lama berfikir dan berfikir simpanan emas bagaimana yang sesuai dengan saya, iaitu sejak tahun 1998.
Akhirnya, pada Oktober 2011 saya nekad untuk bermula dengan 3 keping gold bar PG yang saya beli melalui cikgu Nor Fazilah Abd Mohd dan kemudian saya menjadi dealer Gold Crest Pavillion hasil dari pembacaan saya di blog Jutawangold

Terima kasih kepada cikgu Nor Fazilah Abd Mohd, kerana menyediakan sumber rujukan yang amat berkesan berkaitan simpanan emas.
Saya boleh dihubungi  melalui (fb)  Biznes Noya , biznesnoya@gmail.com atau norkhaz@gmail.com.

Nor Khazilah Yaacob

hp : 019-3908980

Agen emas kawasan Sri Gombak,Batu Caves dan sekitar


 

Testimonial 17 :

senang berurusan dengan cikgu walaupun jauh…telefon tetap dilayan…tidak memburukan sesetengah produk…semua produk ada kelebihan dan kekurangan masing-masing…tak macam sesetengah dealer…

nasib saya baik kerana terus berjumpa dengan orang yang tepat…kalau tak kena caranya…terjumpa salah orang…rasanya dah kena tipu…sebab pengetahuan emas adalah zero…

Wan Safie Bin Wan Omar

ID Pengenalan GCP : AD2605

019-2690402

email :wansafie@yahoo.com

Chini, Pahang.


 

Testimonial 18 :

 

Terima kasih kepada Cikgusimple dari Jutawangold.com kerana berjaya membuka minda saya tentang peluang dalam bidang emas ini. Selama hampir tiga bulan juga saya servey di internet, membaca kisah2 peniaga peniaga emas di blog masing2. Rata-rata mereka.berkongsi ilmu pengetahuan dan pengalaman mereka bersama emas, analisis mereka tentang turun naiknya harga emas dunia dan syarikat mana yang patut di sertai, sehingga lah pencarian saya terhenti bila terjumpa blog Jutawangold.com yang padat dengan informasi tentang peluang keemasan ini, dan akhirnya  Oct 2011 sewaktu hadir di kelas emas di dwi tasik cheras, Cikgusimple telah mempekenalkan Syarikat GCP kepada kami yang hadir, maka esoknya saya terus menjadi agen GCP untuk kawasan Cheras setelah mengetahui keistimewaan dan kelebihan menjadi agen GCP, apatah lagi GCP adalah nama besar dan Syarikat Bumiputra yang sah dan berdaftar. Kini dengan GCP saya mampu membeli emas dan membuat pelaburan dengan harga terendah di bawah pasaran. Terima Kasih!

 

Pn Roziah

Cheras/KL

019-2522945


 

Testimonial 19 :

bismillahhirrahmanirrahim..

sy merupakan org yg ‘geli’ dgn brg kemas sebelum 2010. tp sejak sy tersangkut membaca di forum carigold dan kemudian laman jutawangold yg ditulis oleh cikgu simple..terus sy makin minat. x kira utk melabur atau berniaga. pd mulanya..sy agak skeptikal dgn penulusan cikgu.tambahan pulak..kadang kadang komen cikgu agak ‘pedas’ dan ‘ganas’. walaubagaimanapun..satu yg istimewanya..cikgu x pernah penat atau give up. perkongsian cikgu nampak ikhlas utk mendidik msyrkt tanpa ada rasa berkepentingan.. cikgu berkongsi baik buruk pengalaman cikgu. tiada yg disorok.tiada rahsia.semua cikgu cerita.suka atau duka. itulah yang dicari saya sebagai panduan seperti mana mana orang baru yg baru berjinak jinak dlm arena emas.. saya amat amat bersyukur kerana telah dipertemukan dgn cikgu. dan seterusnya tanpa ragu ragu saya menjadikan cikgu sebagai mentor serta menjadikan cikgu sumber inspirasi saya. Lantas terus sy mendaftar menjadi dealer GCP. mudah mudahan selepas ini cikgu serta rangkaian ini terus berjaya dan mara kedepan. semoga apa yang dirancang hasil idea cikgu berjalan dgn lancar dan dipermudahkan. terima kasih yg tidak terhingga kpd cikgu yg benar benar membantu saya dalam mendalami ilmu emas dan perniagaan. cikgu membakar semangat saya untuk menjadi seperti cikgu meluaskan rangkaian ini. cikgu memang BEST!.

ismahani azimee –

AD2724

– klang selangor

-0194721265


 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge