Apa kata mereka:Part 3

Saya telah membantu lebih dari 200 orang pengedar  emas setakat ini,anda bagaimana?Masih ragu-ragu dan takut-takut untuk bermula?Jangan buang masa anda..masa itu emas  🙂

Sudahkah bermula walaupun dengan simpanan emas sebanyak 1 gram?Atau ingin mendapatkan lebih keuntungan dengan pelbagai faedah dan keistimewaan sebagai pengedar?Dengan modal serendah RM1k ,anda sudah layak menjadi pengedar dan mendapat kelebihan-kelebihan sebagai ahli seumur hidup.Klik sini untuk mengetahui faedahnya : http://jutawangold.com/artikel/13-sebab-mengapa-anda-harus-menjadi-pengedar-gcp.html

90% pengedar saya dibimbing secara online  dan saya tidak pernah jumpa mereka sebelum ini.Mereka ada di seluruh pelusuk negara,termasuk Sabah,Sarawak,Labuan,Brunei dan seorang pengedar di London.Kami mempunyai private group khas untuk membimbing anda.Awas,ini bukan MLM,skim cepat kaya atau sebagainya.Kami cuma ingin mengelakkan anda dari terus miskin dengan menguasai  ilmu simpanan emas dan perak.

Add saya di fb :Nor Fazilah Abd Mohd ,dan anda boleh chat dengan saya atau sms  “Minat GCP”  dan saya akan aturkan penerangan by phone untuk anda jika perlu.

Jom sertai saya atau hubungi rakan pengedar Rangkaian Jutawangold terdekat,kami sedia membantu anda.

Untuk membaca testimonial penuh sila klik sini :

http://jutawangold.com/pengenalan/testimoni-pengguna-emas/testimonial-1.html

 

 

 Testimonial 20 :

Saya sedar akan kepentingan menyimpan EMAS sewaktu saya berada pada tahun pertama pengajian di USM. Minat saya pada emas semakin berkembang apabila saya menjalankan Latihan Industri (Practical Training) di salah sebuah lombong emas yang terbesar di Malaysia iaitu Penjom Gold Mine. Semenjak itu saya tercari-cari peluang untuk memulakan pelaburan emas. Sehingga pada awal tahun 2012 saya telah mengenali Gold Crest Pavilion (GCP) melalui Mohd Izwan yang telah banyak membantu saya. Selapas menjadi dealer GCP yang sah, semangat saya semakin berkobar-kobar untuk mendalami lebih lagi ilmu tentang emas. Di sini (jutawangold.com) saya telah banyak mendapat ilmu yang boleh dipraktikkan untuk membantu diri saya untuk menjadi salah seorang Jutawan Emas. Terima kasih kepada Puan Nor Fazilah yang merupakan salah seorang dari mentor saya yang memberi peluang untuk membuat perkongsian disini. Terima kasih kepada semua warga GCP yang banyak membantu dan memberikan perkhidmatan yang cekap. Alhamdulillah kini pelaburan emas saya semakin berkembang dengan perkongsian info dengan rakan-rakan dan juga melalui facebook. Kepada yang ingin memikili EMAS, jangan ragu-ragu kerana GCP menawarkan Gold Bar 1gram yang terhangat di pasaran dengan harga yang  mampu dimiliki oleh segenap lapisan masyarakat. Pelaburan EMAS merupakan pelaburan yang terbaik kerana EMAS merupakan sumber galian ciptaan Allah yang sangat bernilai kerana EMAS kalis Inflasi. Mulakan simpanan EMAS anda sekarang. SAYA BOLEH ANDA PON PASTI BOLEH!!! Sama-sama kita KAYA & BERJAYA!! InsyaAllah =)

 

TAJUL ASYRAF TAJAL ARUS (Facebook)

Authorized Dealer at GCP (AD2973)

019-5123423

t.asyraf@gmail.com

 

 Testimonial 21 :

Assalamualaikum…

 

Saya Nur Azuwa, sejak saya menyertai Goldcrest Pavilion Sdn. Bhd. dibawah Rankaian Dealer Jutawangold banyak ilmu yang telah saya perolehi mengenai kepentingan simpanan emas untuk jangka masa sederhana dan panjang. Kini saya telah sedar bahawa emas adalah nilai mata wang sebenar yang perlu kita peroleh untuk mengelakkan dari mengalami kemiskinan disebabkan oleh inflasi dan susut wang kertas. Saya juga telah menukarkan wang kertas saya kepada emas untuk menjadi seorang yang KAYA & BERJAYA…. AMIN….

 

Yang Benar,
Nur Azuwa Binti Nordin,AD2864

HP :0135200062

Wilayah Persekutuan Labuan

 

 Testimonial 22 :

Meskipun saya telah mengenali Fazilah setahun yang lepas, yakni ketika membangunkan web JutawanGold.com sedikit pun tiada perkataan promosi ‘Belilah emas atau join saya as dealer emas’ dari mulut Fazilah. Apa yang kami fokus pada ketika itu ialah membangunkan web emas sahaja. Ketika itu, saya hanya melihat sahaja gambar-gambar emas di dalam VCD Public Gold dan Internet, tanpa ada sedikit pun rasa mahu membeli goldbar atau dinar, mahupun barang kemas. Yang hanya fokus kepala saya, hanyalah design laman web yang menarik & user-friendly.

Rupa-rupanya saya telah bazirkan masa saya selama 1 tahun tentang ilmu emas ini. Entry dari JutawanGold pada ketika itu hanya dibaca sambil lalu tanpa sebarang tindakan. Awal tahun ini, setelah mengkaji,mendalami dan memahami serba-sedikit ilmu emas dari JutawanGold.com (sepanjang proses development JutawanGold), saya membuat keputusan untuk menjadi dealer GCP di bawah Fazilah.

Terima kasih kepada Fazilah yang telah membuka pintu hati saya untuk memulakan langkah menyimpan emas dan seterusnya menjadi dealer GCP.

http://www.BannerServices4u.com/
http://www.GoldenEmas.com/

Authorised Dealer : Husnul Fadila
Dealer ID : ad2991
012 238 0538
Klang,Selangor.

 

Testimonial 23:

 

Alhamdulillah..pertamanya syukur kepada Allah taala kerana sehingga hari ini masih lagi diberikan nikmat utama kepada saya….dan antara nikmat yang dikurniakan ialah “mengenal erti emas yang sebenar”. Jutaan terima kasih diucapkan kepada Puan Nor Fazilah Abd Mohd, diatas bantuan dan tunjuk ajar beliau kepada saya. Saya mula bergiat dalam emas di atas bantuan beliau. Di awal permulaan, hanya mengenal beliau melalui satu forum yang hangat di internet dan membincangkan tentang isu emas. Saya tertarik dan mula bertanya satu persatu pada beliau. Tanpa rasa jemu, beliau memberikan penerangan dengan penuh semangat dan secara bersungguh-sungguh. Saya yakin dan mula mendaftar sebagai dealer untuk dua buah company di bawah nama beliau. Sehingga hari ini, saya masih menuntut dan tidak jemu bertanya kepada beliau untuk memohon tunjuk ajar ilmu yang lebih mendalam. Bantuan yang diberikan secara lisan, bertulis sama ada email ataupun melalui facebook “Gold Investor Club” dan “Rangkaian Dealer Jutawangold” amat berkesan. Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan, insyaAllah berkat dan usaha bersama-sama akan melahirkan lebih ramai ‘warga celik emas’ terutamanya di kalangan bangsa Melayu. Terima kasih cikgu, jasamu akan kukenang untuk selamanya.
MOHD AMIN BIN MUHAMAD NAWI
ID GCP: AD2604
013-4927281

 

Testimonial 24 :

“alhamdulillah, baru 1 bulan menjadi dealer GCP saya telah memperolehi banyak ilmu mengenai emas.. di samping itu, hasil jualan emas dan komisen yang telah diberikan oleh GCP telah mencecah lebih RM2000 walaupun saya hanya berurusan melalui online..perkhidmatan penghantaran juga tidak pernah mengecewakan..saya akan menerima emas yang dibeli tidak lebih daripada tempoh dua hari..bersama GCP..tiada istilah rugi..jika ada yang beli, kita tetap UNTUNG, jika tidak dibeli, kita boleh SIMPAN dan tetap UNTUNG..emas TIADA TARIKH LUPUT..tiada kerisauan..ia tetap laku di mana jua..syabas GCP..dan terima kasih kepada admin jutawangold.com atas peluang ini..bersama GCP, insyaAllah kita akan kaya & berjaya dunia & akhirat..amiin..”

MARHAMAH ROSLI
AD 2899
013-6289236
www.souqemas.com

Kota Kinabalu,Sabah

 

Testimonial 25 :

Assalamualaikum

Terima kasih kepada cikgu fazilah dan suami .

Saya mula kenal dunia emas dan perak dari pertengahan tahun 2011.
Belian saya yang pertama pada 13 Jun 2011.

Syukur Alhamdulillah dari kenal emas ni , Allah Taala memberi hidayah
untuk saya terus mengkaji , memahami dan mengambil tindakan
bersesuaian dengan peredaran zaman.

Betapa kita sudah di tipu dengan  muslihat permainan duit kertas ,
fractional reserve banking (FRN).

Di kesempatan ini saya menyeru tuan/puan/adik/kakak saudara/saudari
agar berusaha mengekalkan kekayaan anda dari di mamah hakisan inflasi
dan “duit yang turun dari langit” dengan menukarkan nya ke emas dan
perak.

Measure your wealth in term of gram/ounces rather than in fiat (RM/USD etc…)

Hubungi saya untuk bercerita lanjut

Agen GCP :3243 (KL , Sri Gombak , B.Caves dan Alor Star)

email :manjakhamis@gmail.com

H/P : 0194711023

 

 Testimonial 26 :

Salam kepada semua…

* Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Cikgu Nor Fazilah Abd Mohd kerana sudi menjadi mentor kepada saya yg baru dalam perniagaan emas ini.

* Beliau banyak membantu saya dalam mempelajari ilmu emas dan perak…saya amat menghargai ilmu yang diberikan kepada saya malah beliau tidak jemu2 melayan kerenah saya.

* Terima kasih cikgu…

saya rasa bersyukur menjadi dealer dibawah beliau.

Rosmizah Abu Husin

ID Pengenalan GCP : AD3334

012-7754550

Email :miz_awul@yahoo.com

Melaka dan Johor

 

Testimonial 27 :

 

Syukur alhamdulillah, di atas rezeki yang tidak di sangka-sangka walau pun baru menjadi ahli GCP dalam tempoh sebulan dan tidak lupa juga saya ucapkan ribuan terima kasih kepada cikgu Nor Fazilah Abd Mohd kerana memperkenalkan dan membuka peluang ini kepada saya.
Kini, saya telah membina sebuah laman web yang membolehkan sesiapa sahaja MAMPU membeli dan memiliki emas dengan menggunakan KAD KREDIT sementara anda menunggu gaji anda atau sumber wang lain..
AZIAN FATILAH MIA [013-3882831]
AD 3064
PUTRAJAYA/Equine Park
http://www.maibeli.com/GCP

 

Testimonial 28 :

Alhamdulillah..Pertamanya syukur kepada Allah kerana sehingga saat ini saya masih lagi bernafas dan mendapat petunjuk dan hidayah. Dengan petunjuk dan hidayah daripada Allah dapatlah saya mengenal tentang wang yang sebenar iaitu emas. Saya dan isteri secara tidak langsung mengenal emas ini apabila rakan isteri saya memperkenalkan satu bentuk pelaburan emas yang mana beli emas menggunakan sistem 30:70. Syukur Alhamdulillah saya dan isteri mengambil keputusan untuk  tidak mahu melabur. Selepas itu, kami mengumpul maklumat daripada internet tentang emas. Banyak blog yang telah kami lihat. Tetapi blog Jutawanemas.com dan blog JutawanGold.com adalah blog pilihan kami. Akhirnya setelah yakin saya telah mendaftar sebagai dealer untuk dua buah company di bawah rangkaian JutawanGold. Walau pun pada awalnya, niat saya hanya ingin menjadi penyimpan emas akhirnya berniaga emas. Banyak pengetahuan yang telah saya perolehi daripada facebook yang telah cikgu pekenalkan iaitu “Gold Investor Club” , “Rangkaian Dealer Jutawangold” dan “Pengedar GCP Seluruh Malaysia” . Ilmu bertambah luas, kenalan bertambah ramai, ekonomi keluarga stabil, mempunyai aset yang kalis inflasi dan ada perniagaan yang boleh saya wariskan nanti kepada anak-anak.

 

Sekali lagi saya ucapkan terima kasih kepada cikgu Nor Fazilah dan suami beliau atas bimbingan yang telah di berikan. Banyak lagi renjau berduri yang perlu kita lalui. Semoga Allah memberikan kita kekuatan untuk meneruskan usaha murni mencelikkan masyarakat tentang emas.

 

MOHD FADZIL BIN MD RODZI

Ad2765 dan PG019713

0109432978

Facebook.com/Mohd Fadzil

PAPAR, KOTA KINABALU, PITAS, KOTA MARUDU DAN SANDAKAN

 

Testimonial 29 :

Alhamdulilah

SYUKUR KE HADRAT ILAHI…

Pengenalan saya dengan puan Nor fazilah dan suami beliau telah membuka pintu hati saya tentang emas fizikal. Terima kasih cikgu.

Dulu hobi saya hanyalah pada dunia numismatik mengumpul duit kertas lama dan syiling lama . sejak saya mengenali EMAS FIZIKAL barulah saya faham yang mana satu WANG dan MATAWANG.

Anda ingin membuka kedai emas? Berusaha Menarik perhatian perlanggan supaya singgah di kedai anda?

Anda tidak perlu bersusah payah kerana menjadi dealer Goldcrest Pavilion Sdn. Bhd,  Automatik anda telah mempunyai kedai sendiri, semuanya di jari anda.  Emas adalah jalan selamat untuk menyelamatkan kekayaan anda.

Percayalah anda buat anda dapat. Tukarlah wang kertas anda kepada EMAS FIZIKAL.

MD RAZI B MOHD ZIN

ID Pengenalan GCP : AD2062

019 6622699

boyrimau@gmail.com (facebook)

PAHANG & NEGERI SEMBILAN

 

 

 

2 thoughts on “Apa kata mereka:Part 3

  1. Salam,

    nak tanya, peluang utk jadi jadi pengedar dgn modal RM1k tu masih dibuka atau sudah tutup.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge