Apa yang anda dapat dengan 1 gram emas

Tahukah anda apa yg anda boleh dapat dengan 1 gram emas?

1) Penginapan di hotel standard untuk 1 malam

2) Stok susu anak untuk sebulan

3) Sepasang tayar Dunlop baru

4) 15 kampit beras 5kg

5) Sehelai tudung berjenama F

6) 3 kali tambang pegi balik KL-JB

7) 4 kali topup RM 50

8) 14 kali ulang alik masuk tengok wayang

9 ) Satu handphone biasa

MT emas 1

 

Akan datang, akan lebih berganda-ganda sekarang ini..
jadi sebelum ia jadi terlalu mahal, mari mula mengumpul dari sekarang

******************((<@@@>))******************

:::ingat emas,ingat GCP::::

GCP ur trusted brand

{{{:::Kami komited dan konsisten membantu anda!:::}}}

Pendaftaran percuma sebagai ‘free member’ gcp, sebelum menjadi pengedar sah gcp

Kelebihannya..

#boleh membeli belah pada bila² masa saja di laman web www.gcp.com.my
#penghantaran percuma ke rumah anda
#pembelian tiada kos upah
#boleh upgrade bila² masa menjadi PENGEDAR SAH
#boleh klik link dibawah utk membuat tempahan 24jam dan nikmati keistimewaan sebagai ‘free member’

http://www.gcp.com.my/daftar.php?id=ad1325

 

TIP EMAS:

KENAPA PERLU ANDA SIMPAN EMAS SEKECIL 1 GRAM NI?

gold bar 1 gram gcp

Mesti anda fikir nak buat apa emas yg kecil-kecil untuk simpanan..
Ramai antara kita yang anggap yang besar tu baru nampak best kalau simpan..
Tidak dinafikan pendapat tu betul..
Tetapi anda juga perlu tahu kenapa kita juga perlu simpan dengan berat yang kecil seperti gambar di bawah tu…:-)

1. Kita tak perlu kumpul duit berbulan-bulan lamanya untuk dapatkan berat yang lebih besar..
Ramai antara kita  bukan ada duit yang banyak untuk dapatkan emas daalm berat yang besar sekaligus..
Mesti nak kena kumpul dulu..
So..Sekarang kita tak perlu tunggu lagi..
Simpanan tetap kita setiap bulan tu boleh kita tukarkan dengan emas serta merta…:-)

 

2. Kebetulan emas turun harga, rugi lah kita kalau nak tunggu duit banyak baru nak beli..
Sbb kita mungkin akan terlepas untuk dptkan harga rendah untuk setiap gram..:-).
Senang cerita, cukup lah kita dapatkan dengan berat emas yang kecil dengan harga murah dari pada nak tunggu duit cukup untuk beli berat yang lebih besar..

 

3. Kadang- kadang kita mesti juga kesuntukan duit cash, kita terpaksa juga nak kena jual emas kita tu…
Cuba anda fikir, jika kita hanya perlu duit dlm rm500 je..
Takkan kita nak jual emas yang berat 20grm?..
Rugi la kan…
Ni lah masa gunanya emas yang kecil tu…
So kita selamat dari gunakan emas kita yang berat2 tu … 🙂

4. Kita boleh istiqomah setiap bulan menyimpan emas biarpun dengan jumlah berat yang kecil…
Sebab kita tidak perlu modal yang banyak..
Lama- lama  membukit juga kan….:-)

*******************************************************

Nak tahu lebih lanjut tentang “Rahsia Gold Bar 1 Gram :Bagaimana menjana keuntungan dengan modal yang kecil “ ?

Dapatkan update Percuma ini di Support Group Ebook beserta 4 laporan percuma yang lain dengan memiliki ebook “Belajar Ilmu Emas dalam 10 Bab ” sekarang.

Anda juga layak menerima 8 Bonus termasuk personal/group coaching dari mentor yang sudah berpengalaman sejak tahun 2008.

Dapatkan juga Panduan Asas Simpanan Emas yang telah diupdate dan dikemaskini di web ebookemas.com secara PERCUMA

Semoga lebih ramai yang celik emas dan mendapat manfaat dari ilmu-ilmu yang dikongsikan

Selamat mendownload !

Klik –> http://ebookemas.com/

 

One thought on “Apa yang anda dapat dengan 1 gram emas

Leave a Reply to shiqin Cancel reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge