Buku Belajar Ilmu Emas Dalam 10 Bab Terus Mendapat Sambutan Hangat

Jadi Penyimpan, Pelabur dan Peniaga Emas Terhebat dengan Menguasai Ilmu Emas dalam 10 Bab

Melakukan sesuatu tanpa ilmu ibarat berlayar tanpa nakhoda. Ramai orang tergesa-gesa bertindak tanpa mencari ilmu yang berkaitan dengan apa yang hendak diceburi. Apabila kecundang, mereka mula menyalahkan pelbagai pihak.

Penulis juga pernah rugi beberapa kali sejak terlibat dengan emas pada 2008. Akibat sumber ilmu yang terhad pada masa itu dan hanya fikirkan keuntungan, penulis pernah kecewa dan trauma dengan emas. Namun bila memikirkan salah sendiri, penulis tanpa putus asa terus mencari ilmu dan menemui kaedah serta formula yang selamat dan sesuai untuk semua orang.

Atas kesedaran betapa kurangnya pendedahan tentang ilmu emas kepada masyarakat, penulis mula menulis untuk berkongsi pengalaman, ilmu dan strategi seorang penyimpan, pelabur mahupun yang ingin meniaga emas. Terhasillah sebuah buku bertajuk Belajar Ilmu Emas dalam 10 Bab yang padat dengan ilmu emas dan harus dibaca oleh semua orang.

buku belajar ilmu emas dalam 10 bab

Apakah manfaat buku ini ?

Buku ini telah membantu ramai orang dalam menentukan matlamat simpanan emas mereka dan mengetahui cara membuat pelaburan untuk masa depan. Mereka yang berminat menceburi perniagaan emas secara kecil-kecilan mahupun dengan modal yang besar juga boleh dapatkan pelbagai tip dan panduan yang berguna untuk memantapkan bisnes mereka. Buku ini juga bukan sekadar ilmu emas,tapi merangkumi ilmu kewangan secara tak langsung yang boleh membawa ketenangan hidup jika diamalkan.

Sedutan di akhbar Sinar Harian :

buku belajar ilmu emas di sinar


Testimonial

1.  Pn Rashidah Mat – Kedah

Saya nak kongsi sedikit. Lepas buku sampai, suami saya dah mula baca dari awal malam sehingga pukul 4.30 pagi. Saya tak sangka buku itu boleh  timbulkan minat dia untuk terus membaca.

2. Hafiz Aziz – Sabah

Buku ini betul-betul menarik. Dengan adanya buku ini dapatlah  menambah ilmu saya tentang emas. Dan menyebabkan saya lagi bersemangat untuk menyimpan, melabur dan berbisnes  dengan emas. Terima kasih banyak-banyak.

 

3.  Ruly Sibat Masiga – Tawau, Sabah

Saya berani katakan. Ini adalah Kitab Emas. Keterujaan saya bermula dari muka surat 1 hingga muka surat 289. Cuba anda bayangkan dimana pada setiap helaian dalam Buku Belajar Ilmu Emas dalam 10 Bab: Panduan Terkini Simpanan Pelaburan dan Bisnes Emas amat bernilai dari emas itu sendiri.

Buku ini adalah sebuah bahan bacaan sebenar yang berkaitan dengan emas, itu pun jika anda ingin mendapat untung berkaitan dengan bisnes emas. Kalau nak rugi jangan beli buku ini.

Buku ini juga amat sesuai untuk semua peringkat peniaga dalam bisnes emas ini. Apa yang anda inginkan? Bagaimana nak mula berniaga emas? Nak jadi penyimpan atau pelabur? Dan pelbagai lagi, tip dan panduan yang diberikan dalam buku ini bukan kiasan seperti buku-buku yang berkaitan dengan emas yang pernah saya baca sebelum ini.

Buku ini telah dengan jayanya menyampaikan tip pemasaran yang menyeluruh. Kalau nak bisnes emas pasti nak tahu cara bagaimaan untuk dapat untungkan? Nah sekali lagi buku ini telah berjaya merungkai cara bagaimana untuk mendapatkan keuntungan jual beli emas sehingga berlipat lipat kali ganda.

Buku ini bakal mengajar anda untuk tidak gagal dalam bisnes emas. Buku ini amat sesuai untuk dijadikan rujukan untuk semua perkara dalam perihal emas.

Koleksi artikel dan nasihat yang berkaitan dengan emas juga amat berguna sebagai panduan dalam bisnes emas ini.

Buku ini kerana kemungkinan yang agak besar bakal lahir peniaga emas berjaya hanya dengan membaca buku ini dan mengamalkannya.

Akhir kalam, jangan sekali-kali anda membeli emas jika anda belum memiliki buku Panduan Lengkap Simpanan Pelaburan dan Bisnes Emas ini sebagai panduan anda.

yang pihak tuan dan puan berikan.

 

Bagaimana untuk dapatkan buku ini ?
#Jadilah yang terawal untuk menikmati diskaun dan kos penghantaran
PERCUMA
#Edisi Terhad 1500 unit sahaja yang dicetak!

Dapatkan SEKARANG

========================================

#Cara membeli buku Belajar Ilmu Emas Dalam 10 Bab :Panduan Terkini Simpanan,Pelaburan dan Bisnes Emas

1. Harga buku RM39(Semenanjung) RM45(Sabah /Sarawak). Kurier PERCUMA.

2.Bayaran boleh dibuat ke akaun Maybank 106138138842 (Mohd Selodi) atau CIMB 0616-0002422-20-8 Nor Fazilah bt Abd Mohd
Maklumkan masa membuat bayaran,nama penuh,alamat dan no telefon untuk penghantaran dengan sms ke 0199656636

Email :selodimohdghazali@gmail.com

#Bagi yang ingin pakej penuh,boleh buat bayaran rm99 (Dapat ebook+ 9 bonus+6 laporan percuma+support group+buku fizikal )-Promosi bermula 1 September 2013

Anda juga boleh menambah rakan @ facebook penulis “Nor Fazilah Abd Mohd”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge