Kenali Saya Pengasas JutawanGold.com

dealer pilihan anda, semestinya
dealer pilihan anda, semestinya

 

KENALI MENTOR DAN USAHAWAN EMAS YANG TERBUKTI BERJAYA

Nama saya Nor Fazilah Abd Mohd merupakan seorang mentor dan usahawan Emas Berjaya. Saya juga dikenali di alam maya dengan nama pena “cikgusimple”.


Telah berkecimpung dengan simpanan emas fizikal sejak tahun 2008. Aktif menjadi pengedar emas secara online sejak 2010. Mendapat bimbingan eksklusif dari sifu emas Encik Syukor Hashim (pengasas Jutawanemas.com ) dan otai-otai emas yang lain. Turut mendapat tunjuk ajar dan bimbingan dari jutawan emas merangkap CEO syarikat emas GCP, Tuan Shamsul Anuar Md Ali.

Berpengalaman menjadi penceramah dalam seminar-seminar emas sekitar KL, Selangor dan Pahang. Juga pernah bersiaran di radio RTM Pahang Fm sebanyak 4 kali bagi membincangkan tentang simpanan emas. Membuat jualan terkumpul lebih dari RM2 juta bersama syarikat emas tersohor dan memperkenalkan hampir 100 orang pengedar dari 2010-2011 hanya secara online dan offline 5%.

bisnes kad saya
bisnes kad saya

Menjadi pengedar emas syarikat emas Muslim GCP yang mempunyai rangkaian pengedar paling ramai, iaitu lebih kurang 300 orang pengedar di seluruh negara termasuk Sabah, Sarawak, Labuan, Brunei, United Kingdom, London dan Australia.

Bimbingan khas secara online diberikan melalui nota ke email, group rahsia di Facebook dengan pelbagai info di-update di RANGKAIAN DEALER JUTAWANGOLD (RDJ) yang eksklusif hanya untuk dealer yang berdaftar dengan saya sahaja. Mempunyai lebih dari 1500+ pelanggan yang pernah berurusan secara online. Pernah menerima transaksi bayaran dari pelanggan online yang tidak pernah dikenali sebanyak RM 42,000 untuk pembelian emas.

Mengasaskan Group Perbincangan Emas terhangat di Malaysia iaitu Gold Investor Club (GIC). Pengasas group Elit Pengedar GCP Seluruh Malaysia (PGSM). Pengasas JutawanGold.com yang menjadi lubuk ilmu emas kepada semua pencinta emas. Penulis ebook terhangat di pasaran “Belajar Ilmu Emas dalam 10 Bab: Panduan Terkini 2013 Simpanan, Pelaburan dan Bisnes Emas”.

 

JG add facebook
akaun facebook saya

Sampai di sini pengenalan saya. Mohon maaf jika perkataan di halaman ini menyinggung perasaan anda dan bukan niat saya untuk membangga diri atau apa apa pun.

Tujuan saya hanyalah untuk memberi semangat pada anda dan anda boleh berjaya seperti saya. Dengan menyertai bersama saya, untuk menjadi dealer dan anda berpeluang untuk dilatih oleh saya dalam perniagaan emas ini.

Apa yang anda perlu ada untuk jadi dealer GCP?

Macam mana saya boleh berjaya seperti CikguSimple?

1. Tunai sebanyak RM 1000

2. Daftar dan jadi rujukan saya di GCP. Nor Fazilah Abd Mohd [Kod agen : ad1325]

3. Klik pautan di bawah ini untuk lebih lanjut.

Saya nak jadi dealer GCP

daftar cepat dan anda berpeluang mendapat buku ini!

buku mudahnya menjemput rezeki

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge