Kenapa mereka suka emas GCP ?

Mathila Mansor  :

Saya suka emas GCP kerana kualitinya yang terbaik! Harganya mampu milik bukan sahaja untuk golongan bekerja tetapi juga untuk pelajar. Malah, perkhidmatan yang cemerlang serta harga tanpa kos upah mahupun kos penghantaran menjadi bonus terbesar. GCP menjadikan saya celik emas dan anda juga perlu begitu. Jom celik emas bersama. Hubungi saya, Mathila bt Hj Mansor (AD4728) 0139068937, Kuantan/Melaka.

Zul Hisham Abd Rahman:

Saya suka emas GCP kerana harganya lebih murah berbanding dari kedai emas biasa (jadi pengedar lagi la murah),Dengan GCP bukan sahaja dapat membeli emas yang terjamin ketulenan + kos penghantaran percuma terus ke depan rumah anda tetapi juga dapat menimba ilmu emas dengan otai-otai emas termasuk CEO GCP sendiri yang sangat baik menjaga semua pengedar di bawah rangkaianya nak tahu lebih lagi? sms sahaja saya : Zul Hisham (AD4168) 017-4330744 “Buterworth”

Mohd Hafiz Bin Addnan :

Saya Suke GCp,sebab dengan GCP lah saya bermula menyampaikan info tentang emas agar masyarakat sedar kepentingan menyimpannya dan mengikis kekaratan fikiran bahawa menyimpan wang kertas lebih baik,sebaliknya kami ingin masyarakat celik emas.Disamping itu saya dapat memperkenalkan dinar berketulenan 999.9 GCP.Dan semoga melaksanakan penggunaan dinar dan dirham untuk muamalat (jual beli)Dinar dan dirham adalah matawang Islam yang digunakan untuk tujuan muamalat. hafiz addnan 0 1 3 2 5 2 8 0 2 0

Face to face :Negeri Sembilan,Melaka,Selangor,KL

Nuur Suriati :

Saya suka emas GCP kerana dengan kelebihan yang ditawarkan seperti tanpa upah dan penghantaran percuma, saya mampu menyimpan lebih gram emas dengan RM yang kecil. Saya tak perlu risau untuk jual balik emas kerana GCP tawarkan belian semula dengan harga tinggi. Alhamdulillah…Semoga lebih ramai yang celik emas + murah rezeki untuk istiqamah menyimpan emas…hubungi saya, nsuriati via fb : Nuur Suriati atau sms : 013 3055013 atau watsap : 017 3343004…barokallahufikum

 

AB Cakna Emas

Saya suka GCP kerana melaluinya saya berjaya mengubah sikap saya yang suka menyimpan wang kepada penyimpan nilai sebenar wang iaitu emas dan perak samada dalam bentuk dinar, jongkong atau rantai. Dengannya saya membuat isteri dan anak-anak saya celik emas n perak dengan mereka sendiri menabung setiap bulan bermula dengan 10 g perak…….ab halim mahmod /012-521 1464 / Puchong

Hasinita Hassan Azizarin Ngadirin :

Saya suka emas GCP kerana Ketulinannya.Lebih murah dipasaran.Tanpa kos upah.Penghantaran percuma.Dengan menghadiri seminar yang diadakan secara percuma diseluruh malaysia.Kami dapat belajar dan berkongsi ilmu emas sambil menyampaikan dakwah kecil kepada lebih ramai lagi kenalan agar mereka juga bersama celik emas.Aamiin *AD4480#012~7961697@013~7147427 GCP The Best…

Syahrusaid Mhd Othman :

saya suka emas GCP kerana ianya mampu milik dan berjaya membuka mata dan hati orang ramai pentingnya menyimpan emas. Dengan harga yang lebih murah, tiada kos upah serta perhantaran percuma, tiada pakej yang sehebat ini dapat ditawarkan di kedai-kedai biasa. mari mulakan celik emas bersama GCP. #AD4326#012-3262463

Anita Hasan :

saya suka emas GCP kerana harga yang ditawarkan cukup berbaloi dan lebih rendah dari harga pasaran.Di samping tiada kos upah dan penghantaran adalah percuma.Jaminan servis dan layanan yang terbaik adalah faktor besar mengapa saya masih setia membeli emas dari GCP.Untuk info lanjut,hubungi Anita ad3695 ~ 0192304433

Hasinita Hassan Azizarin Ngadirin  :

Saya suka emas GCP kerana ia platfom terbaik simpanan masa depan yang lebih terjamin.Dengan menghadiri seminar yang diadakan secara percuma ia memberi peluang untuk kami berniaga emas mampu milik dan kami lebih memahami mengapa kita perlu simpan emas.Gcp The Best *AD4480#012’7961697@013’7147427

Nurul Akmar Md Yusof  :

GCP adalah kedai emas pertama yg membuka hati saya suka kepada emas. Melalui teknik2 luar biasa yang diajar oleh sifu2, Ijan Zahari dan cg Nor Fazilah Abd Mohd, saya nampak masa depan dengan biz emas online. Mudah, jimat masa, jimat kos. Rasa lebih selamat. TERBAIKKK!!!!

Tengku Norasiah Tengku Mohamed  :

Sy suka emas gcp krn ia trbaik.utk dptknnya mudah.jimat minyak xyah nk g cri.hnya online shj.xde kos upah..dpt beli emas.ilmu prcuma.dpt brkongsi ilmu dgn seme rakan seperjuangan gcp…..
Hubungi sy melalui whtspp/sms 0199493046
AD4745
Jerantut,Pahang

En Paq :

Saya suka emas GCP kerana
GCP AMANAH, CEKAP dan TEGAS,
GCP membimbing, membantu, mengajar tentang kepentingan SIMPANAN EMAS selain keuntungan JUALAN semata-mata semuanya dikongsi sesama sendiri dan orang ramai.
jom simpan dan berniaga emas bersama kami
MUZAFFAR MUDA ( En Paq ) PULAU LANGKAWI,
sms > 0174648295

Lah Jasin :

Saya suka emas GCP kerana : Diuruskan oleh pengurusan yg patuh syariah yang bukan sahaja untuk mencari kekayaan dunia, juga yakin keuntungan dihari kemudian

Kamal Din :

Saya suka emas GCP kerana: Saya berpeluang bergelar tokey emas dan menyedarkan ramai ummat Islam khususnya tentang kepentingan simpanan emas yang selama ini tidak tergambar di fikiran. Segala jual beli emas dapat dijalankan patuh syariah di samping mendapat bimbingan dari Bos Tuan Shamsul Anuar Md Ali , isteri dan rakan-rakan jemaah yang secara tidak langsung dapat mengeratkan lagi hubungan silaturrahim yang indah dalam GCP.

Melati Putih :

saya suka emas GCP kerana harganya mampu milik,tanpa upah & penghantaran percuma ke seluruh Malaysia..sy juga berpeluang menjana ekonomi di samping menyimpan emas utk masa depan..selain itu,dgn bergelar dealer GCP,sy mendapat byk info tentang emas & strategi perniagaan emas..sy berpeluang utk sama2 menyedarkan masyarakat tentang kepentingan menyimpan logam berharga ini melalui seminar2 percuma yg dianjurkan oleh GCP..sy mengajak anda semua utk bersama2 kami di GCP.hubungi sy,AFIQAH 0139606954.dealer kwsn sg petani,sbrg perai & k.trg

Mohd Yusuf Abu Bakar  :

Saya suka emas GCP kerana ia berbeza berbanding produk kedai emas diluar sana. MURAH,CANTIK,KUALITI, dan SERVIS yang terbaik dari pihak pengurusan memudahkan saya. Keratan akhbar & artikel2 menarik tentang emas yang sentiasa bersiaran setiap hari rabu membuka MATA & HATI saya tentang emas. Tidak lupa jugak,buku BELAJAR ILMU EMAS DALAM 10 BAB tulisan mentor Nor Fazilah Abd Mohd menjadi jambatan untuk saya menyertai team GCP. Hubungi saya jika anda mahu turut serta bersama2 kami. (AD4825) Yusuf (0192427591)

Nur Haniza Ali :

Saya suka emas GCP kerana rekahias yang menawan hati. Pertama kali membuat pembelian goldbar 1g direct dari Puan Norliza Ngatiman di seminar yang di anjurkan oleh cikgu Nor Fazilah Abd Mohd di Putrajaya penghujung tahun 2012 membuatkan hati tak sabar² nak menambah dan terus menambah emas,lebih spesifiknya Goldbar.Saja juga mendaftar menjadi dealer di seminar itu walaupun tujuan utama ke seminar itu hanyalah untuk menemankan suami Jahrudin Mohd Jais yang terlebih dahulu celik emas berbanding saya. Kini saya merupakan penasihat emas yang mampu berkongsi ilmu dan manfaat dari simpanan emas.Saya tidak malu² lagi untuk bercerita mengenai emas dengan siapa sahaja walau dimana jua kerana saya mempelajari banyak ilmu melalui group dan seminar² yang dianjurkan GCP. Alhamdulillah…

~SIMPAN EMAS, KAYA DAPAT PAHALA PUN DAPAT~
NUR HANIZA BINTI ALI (AD3946)
TEL | SMS | WASSAP : 0162385408

pengedar gcp

============================================

Berminat nak menjadi pengedar GCP seperti mereka ?
Terima kasih kerana berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang tawaran menjadi dealer GCP bersama saya.

Sejak bersama GCP pd 2010,saya telah berpeluang mendidik dan melatih lebih dari 300 orang pengedar GCP.Sudah setahun lebih saya hentikan promosi kerana tidak cukup tangan dengan permintaan untuk menjadi dealer yang semakin meningkat.

Kini saya ingin menawarkan kepada 60 orang yang pertama yang mendaftar sebagai pengedar satu promosi yang menarik bermula 22 Oktober 2013 – 31 Disember 2013.

Cara mendaftar :

1 – Buka website www.gcp.com.my
Klik register dan masukkan nama dan nombor I’d introducer: Nor Fazilah Abd Mohd [Kod agen : ad1325]

Lebih mudah jika anda klik di sini terus — > http://www.gcp.com.my/daftar.php?id=ad1325

dan tukar Pendaftaran percuma kepada “pendaftaran”
Pendaftaran percuma untuk mereka yang nak jadi free member sahaja

2- Isi borang yg disediakan dan ikut arahan hingga akhir.Anda juga boleh isi yang bertanda * sahaja.

3- Bank in RM1k ke akaun Maybank 505103003954 (Goldcrest Pavilion Shamsul Anuar) dan email bukti bayaran sales@gcp.com.my atau sms ke 013-3180447, taipkan nama penuh dan time bank in.

Pendaftaran dan tempahan emas (jika ada) akan diproses oleh pihak GCP dalam tempoh 24jam hari bekerja mengikut masa bayaran dibuat. Kata nama/kata laluan akan dihantar melalui email dan sms.

Untuk memudahkan urusan pendaftaran, anda boleh sms nama penuh dan time bank in anda kepada saya untuk saya follow up – 0199708897

Tiada syarat belian wajib..
Tiada target sales..
Tiada tamat tempoh keahlian..

Sebaik membuat bayaran dan mendapat kod agen,sila berikan kepada saya alamat anda termasuk email untuk saya proses hadiah.

Melalui promosi ini anda layak menerima :

1# Ebook Belajar Ilmu emas dalam 10 Bab beserta 9 bonus dan 6 laporan percuma yang terbukti memberi manfaat kepada pemiliknya

2#Dimasukkan ke Support Group Ebook Belajar Emas di mana,anda boleh belajar bila-bila masa melalui file yang ada tanpa perlu mendownload.Anda juga dibenarkan mendownload kesemua bahan yang berguna untuk rujukan

3# Buku fizikal Belajar Ilmu Emas dalam 10 Bab + Bonus 20 Artikel Terbaik tentang Emas

4# Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki

5# Panduan Percuma sebelum dan selepas menjadi Dealer + Manual Pengedar

Saya juga akan masukkan anda ke group elit dan penuh informasi – (PGSM) Pengedar GCP Seluruh Malaysia di mana berkumpulnya pengedar-pengedar serta CEO GCP sendiri untuk berkongsi ilmu dan urusan berkaitan syarikat GCP.

Akhir kata,untuk melengkapkan pemahaman awal anda,saya berikan 2 rujukan (link + bahan untuk di download)

Walaupun mungkin anda tiada masa ,saya mohon,luangkanlah masa sekejap untuk membacanya sebelum bertindak agar tindakan anda itu nanti adalah atas kehendak anda sendiri dan dengan ILMU.

17 Kelebihan menjadi dealer GCP — > http://www.jutawangold.com/17-kelebihan-dan-faedah…/

Sertailah kami sekarang

Saya doakan anda berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi dan diberkati Allah selalu.

Nor Fazilah Abd Mohd,
Authorised Dealer of GCP ad1325,
Usahawan dan mentor emas,guru,blogger,speaker dan penulis

Jutawangold.com
0199708897
selodimohdghazali@gmail.com

Leave a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge