Memperkenalkan Edalia – Gold For Future

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Maaf sangat-sangat sebab tak sempat nak update dekat sini.Rasa bersalah sebab hari tu janji nak kerap update di sini.Malangnya kesibukan dengan syarikat membataskan masa untuk update di sini.Tapi,tapi…

Ada berita baik nak beritahu ni.

Our first baby gold dah keluar tau.Saya perkenalkan jenama emas kami yang pertama,Edalia Gold. Sedikit info berkenaan Edalia Gold ye :

PENGENALAN

Buat permulaan ini,Edalia Gold mengeluarkan produk pertama yang ditempah khas dari kilang sebagai signature kepada brand Edalia Gold.Edalia Gold juga berhasrat menggalakkan simpanan emas jangka masa panjang (bukan pelaburan semata-mata).

Matlamat Edalia Gold,supaya lebih ramai mempunyai kesedaran untuk mempelbagaikan aset dan menjadikan emas sebagai salah satu alternatif simpanan.Perancangan jangka masa sederhana Edalia Gold akan mengeluarkan beberapa barang kemas evergreen dan jangka masa panjang mempunyai lebih banyak pilihan yang mengikut citarasa terkini dan ada outlet di setiap daerah di bawah kendalian sendiri dan branch manager (di kalangan bakal stokis sendiri) @ guna sistem francais) -Masih dalam penelitian.

Untuk info,pengasas Edalia Gold mempunyai pengalaman bergiat dengan emas sejak 2008.Bekas top stokis dan top leader dua syarikat emas,ada buku sendiri tentang emas,ebook emas,group info emas,dan rangkaian pengedar emas.Tetapi atas beberapa faktor beliau berehat sebentar dan kembali pada masa yang sesuai dan ingin mengusahakan sendiri produk emas berdasarkan pengalaman selama 10 tahun dalam emas.2018 menjadi saksi beliau dan team kembali untuk memeriahkan lagi dunia emas di samping matlamat untuk menggalakkan simpanan emas.Kempen 1 bulan 1 gram yang terkenal sehingga sekarang sebenarnya dari idea beliau dahulu.

Jika anda berminat,boleh mendaftar di link berikut.

https://goo.gl/forms/ffON6ME0xdcsGZ9J2

Nak mendaftar secara manual pun boleh.Boleh whatsapp kod ” Edalia JG ” – 013 494 9577

Nak tengok dulu? Boleh join group preview di FB – search Preview Edalia Gold.

Sebenarnya banyak lagi nak cerita,tapi rasa tak berapa sihat pula.InsyaAllah nanti saya sambung lagi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge