Mengapa Produk Public Gold?

KENAPA MEMILIH PUBLIC GOLD?

1. Syarikat yang kukuh dan semakin berkembang. Walaupun baru 3 tahun bertapak, tapi kemana-mana saja dikenali ramai.Tidak mempunyai masalah ketiadaan stok kerana mempunyai kilang mereka sendiri.

2.Konsep yang terbaik simpanan/pelaburan dan jual beli emas

3. Dapat pengiktirafan dari ” The Malaysia Book of Record”: Public Gold menjadi syarikat pertama mencipta rekod di The Malaysia Book of Record sebagai pengeluar gold bar tempatan pertama yang dapat pengiktirafan ketulenan dari assayer.Ia juga mendapat kelulusan dari BNM.
4. Boleh membeli 24 jam sehari 7 hari seminggu-bagi yang baru boleh beli melalui dealer anda kerana ia lebih mudah.Ada pelbagai cara untuk membeli-rujuk dealer anda
5. Memberi spread yang rendah berbanding syarikat pengeluar emas yang lain iaitu hanya sekitar 5%-6% dari harga ‘We Sell’.

6. Dapat sambutan hangat penggemar emas seluruh Malaysia.

7. Ketulenan emas PG (Public Gold) dan PD (Public Dinar) telah disahkan oleh Assayer. Emas yang telah disahkan ketulenannya adalah dinar dan gold bar 20g, 50g dan 100g. Dengan adanya Certificate Assayer ni, kita tidak ragu-ragu lagi dengan ketulenannya.

8. PG dan PD boleh digadaikan di mana-mana Ar-Rahnu (pilihan terbaik ialah ar rahnu Agrobank-upah termurah)

9. Mudah mengetahui harga semasa PG dan PD samada melalui website, sms dan melalui akhbar.

10. Public Gold memberi jaminan akan membeli kembali emas PG dan PD walaupun bercalar, kemek bungkusan telah dibuka asalkan berat masih sama.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge