Sejauh mana anda ambil kisah tentang SIMPANAN EMAS?

Banyak yang telah saya kongsikan dalam blog ini sebenarnya.Hanya mereka yang bijak menggali sahaja akan jumpa.Jika anda perasan,untuk memudahkan anda,baca sahaja semua artikel di menu Artikel di atas,insyaAllah ianya membantu.

Untuk memulakan sesuatu memang anda perlukan ilmu.Selepas itu carilah mentor yang dapat membimbing anda untuk lebih sukses.Hasil gabungan ilmu+mentor+tindakan yang tepat pasti membuahkan kejayaan yang berpanjangan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarikat emas ,boleh ke menu Pengenalan.Jika masih “blur”,tak tau nak baca artikel mana,klik saja pada menu ” Bagaimana Bermula”.Atau nak lebih mudah,hubungi sahaja saya di talian 019-9708897,sedia membantu setiap masa.

Alhamdulillah,semakin ramai yang celik emas selepas membaca blog ini,bukan sahaja seluruh Malaysia termasuk Kepulauan Borneo,Sabah,Sarawak,Wilayah Persekutuan Labuan,malah sehingga ke Brunei dan London.

Saya akan berasa bersalah sekiranya tidak membantu dan berkongsi dengan semua orang tentang betapa pentingnya mempunyai pengetahuan dalam teknik simpanan dan perniagaan emas fizikal yang mana merupakan wang yang sebenar.

Sejak terlibat dengan simpanan emas ini secara serius dari tahun 2008 dan aktif sebagai pengedar emas pada tahun 2010,saya mendapat manfaat yang sangat banyak dan ini yang saya hendak kongsikan dengan semua orang.Saya juga amat komited untuk melahirkan lebih ramai insan yang kaya dan berjaya.

Team Jutawangold mensasarkan lebih kurang 200o orang usahawan berjaya dan hebat  dalam bidang ini pada tahun 2012.Setakat ini pengedar team jutawangold telah mencecah hampir 100 orang.Tidakkah anda ingin menjadi sebahagian darinya?

Tawaran ini saya buka kepada 2000 orang yang pertama pada tahun ini dan selepas sampai limit,saya akan berhenti menawarkan anda menyertai team kami kerana ingin fokus pada usaha membantu  peningkatan potensi pengedar dan strategi pemasaran yang lebih berkesan dari semasa ke semasa.

Mengapa mesti memilih saya?

Saya adalah pakar simpanan emas yang telah berpengalaman hampir 5 tahun dalam bidang ini dan terbukti telah membimbing beribu orang mengenai kepentingan simpanan emas,dan perniagaan bagi yang berminat.

Saya juga menyediakan platform khas (private group ) khas untuk pengedar  yang menyertai rangkaian Jutawangold.

Sila baca testimoni berikut dengan klik di sini,apa kata sebahagian mereka yang telah mendapat bimbingan dari saya :

http://jutawangold.com/pengenalan/testimoni-pengguna-emas/testimonial-1.html

Apa yang harus anda lakukan sekarang?

Seminar Transformasi Minda Jutawan Emas

Mari sertai seminar yang diadakan di 7 lokasi seperti dalam keratan yang keluar dalam akhbar Sinar Harian Edisi seluruh negara hari ini.Dua lokasi iaitu di Bentong (7hb April)  dan Hotel Grand Continental,KL (5hb Mei) adalah anjuran saya.Untuk menyertai,hanya taipkan nama anda,lokasi dan hantar ke 019-9708897.Jumpa anda di sana.

Ianya diadakan PERCUMA,khas untuk anda.

Berita baik bagi warga Sabah ,Ipoh,Lahad Datu dan Labuan,seminar anjuran pengedar kami,Pn Marhamah Nasir telah pasti tarikhnya pada 15 April 2012 di Bilik Kuliah Masjid Negeri Sabah,Kota Kinabalu pada pukul 10am-12pm.Hubungi beliau di talian 016-9745417.

Seminar di Labuan :

Tarikh :21 April 2012
Tempat : Dewan Masjid An Nur, W.P Labuan.
Masa :9.30 pagi

Seminar Lahad Datu

Tarikh : 22 April 2012 (Ahad)
Masa : 9.30 pg – 12 tgh
Tempat. : Silam Dynasty Hote
l

MASUK PERCUMA! !! TEMPAT ADALAH TERHAD
DAFTAR SEKARANG!!!!

Untuk pendaftaran seminar di Labuan : sila daftar dengan Pn Nurul Azuwa ,013-5200062,  SMS nama

Lahad Datu :22 April 2012,sila daftar dengan Pn Rohaimah bt Sabirin 013-8561148 dengan SMS nama anda

Ipoh : 1 Mei 2012,sila daftar dengan Ustaz Zahir ,019-4775980 dengan SMS nama anda

Seminar di Ipoh dan tempat lain akan di update oleh saya nanti.Siapa yang dah baca Sinar Harian hari ini boleh lihat  jadualnya bagi lokasi lain.


Update juga dengan saya di group FB,Gold Investor Club,dan jangan lupa add sy di fb Nor Fazilah Abd Mohd 🙂

Klik Like fanpage kami > http://www.facebook.com/Jutawangold.official

GCP Dalam Sinar Harian,liputan 2 muka penuhLiputan dalam Sinar Harian

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge