Testimonial

Saya telah membantu lebih dari 200 orang pengedar  emas setakat ini,anda bagaimana?Masih ragu-ragu dan takut-takut untuk bermula?Jangan buang masa anda..masa itu emas  🙂

Sudahkah bermula walaupun dengan simpanan emas sebanyak 1 gram?Atau ingin mendapatkan lebih keuntungan dengan pelbagai faedah dan keistimewaan sebagai pengedar?Dengan modal serendah RM1k ,anda sudah layak menjadi pengedar dan mendapat kelebihan-kelebihan sebagai ahli seumur hidup.Klik sini untuk mengetahui faedahnya : http://jutawangold.com/artikel/13-sebab-mengapa-anda-harus-menjadi-pengedar-gcp.html

90% pengedar saya dibimbing secara online  dan saya tidak pernah jumpa mereka sebelum ini.Mereka ada di seluruh pelusuk negara,termasuk Sabah,Sarawak,Labuan,Brunei dan seorang pengedar di London.Kami mempunyai private group khas untuk membimbing anda.Awas,ini bukan MLM,skim cepat kaya atau sebagainya.Kami cuma ingin mengelakkan anda dari terus miskin dengan menguasai  ilmu simpanan emas dan perak.

Add saya di fb :Nor Fazilah Abd Mohd ,dan anda boleh chat dengan saya atau sms  “Minat GCP”  dan saya akan aturkan penerangan by phone untuk anda jika perlu.

Jom sertai saya atau hubungi rakan pengedar Rangkaian Jutawangold terdekat,kami sedia membantu anda.

Untuk membaca testimonial penuh sila klik sini :

http://jutawangold.com/pengenalan/testimoni-pengguna-emas/testimonial-1.html

 

 

Testimonial 1

Terima kasih yang tak terhingga kepada cikgusimple  kerana banyak memberi maklumat dan memberi tunjuk ajar mengenai emas tanpa jemu..excellent for service , good luck for us, congratulation for you..GOLD is GOAL.

-Tahir Janna ,Tawau Sabah  013-8811144 /019-8417520

Rakaniaga Public Gold dan Dealer GCP under Rangkaian Jutawangold


Testimonial 2


“Sebelum ini sy x berapa tahu tentang emas,asyik tercari2 apa aset simpanan yang paling menguntungkan untuk jangka panjang .satu hari tu nak jadi cerita sy terbaca tentang emas dlm satu forum,alangkah ruginya selama ni,baru sy tau rahsia emas yg sebenarnya. Sy berterima kasih sgt dkt cikgu yang dah banyak memberi ilmu dan tunjuk ajar tentang emas..moga dipermurahkan lagi rezeki cikgu..dengan ilmu yang saya ada  tentang emas ini,sy telah berjaya menyedarkan kawan-kawan dan org terhampir dgn sy dan berhasrat untuk menyebarkan kebaikan emas kepada lebih ramai orang

-Mohd Asyraf bin Mohd Haduri A3003
019-4502621
Kemaman,Paka,Kerteh,Dungun,Terengganu dan Ipoh,Perak


Testimonial 3

“Dahulunya sy hanya mengetahui emas adalah barang kemas yang sangat bernilai tetapi kini setelah ilmu emas diketahui barula sy tau pelbagai unsur emas yang sangat bernilai terutama dinar dan goldbar…..cuma kita kene pandai bagaimana cara memanupulasinya emas-emas tersebut”……terima kasih pada cikgu yang telah memberi sy peluang dan ruang untuk memajukan diri dalam perniagaan emas….pada mereka yang lain simpanlah emas sebagai penampal kebocoran kekayaan kita…sandarkanlah pada emas setiap simpanan wang kita…

Azane Azran Mohd Latif    A3522
019-2195458 / 012-6999561
KL-Gombak-Rawang-Kuching


Testimonial 4

“Sebenarnya tahun 2009 saya sudah pun mengenali En.Syukor melalui web beliau jutawanemas. Saya juga membeli ebook dia untuk dapatkan maklumat emas tetapi tindakan saya lambat sedikit untuk menyertai PG kerana wang tidak mencukupi. Terima kasih cikgusimple yang sudi memberi galakan untuk menyimpan emas sebagai aset.”
Niza Mohd Salleh A2706
012-2000062
Puchong,Putrajaya,Sunway ,Selangor
email :eumora95@yahoo.com
http://www.emaspadu999.blogspot.com/


Testimonial 5

“saya secara peribadi ingin berterima kasih kepada cikgusimple , syukur alhamdulillah kerana telah membuka mata saya dengan peluang melabur didalam bidang emas fizikal bersama PFGISB. Kini terbukti ianya membuahkan hasil, dengan perniagaan kecil-kecilan membuka mata saya kepada peluang yang lebih besar menanti sekiranya saya lebih focus. PFGISB satu syarikat yang tidak asing lagi dan kukuh membuatkan saya begitu pasti dengan menambah pelaburan dari masa ke semasa, alhamdulilah berkat ilmu yang dikongsi awalnya oleh cikgusimple saya mengorak langkah lagi. Sesungguhnya tiada yang rugi membeli dan menyimpan emas dan kita tidak akan pernah terlambat kerana mata wang tidak mampu mengejar nilai emas dikala inflasi makin menghampiri.

Wan Mazila bt Safein@Md Zain A2678
019-3001230
Kajang,Semenyih,Cyberjaya,Putrajaya,Selangor
Mantin,Nilai,Senawang,Seremban,Negeri Sembilan
email : zilasafein@hotmail.com
http://pondokburok.tripod.com/dinar


Testimonial 6

Saya mengenali apa itu EMAS sejak penghujung tahun lepas.Sejak dari itu saya banyak meluangkan masa dalam pembacaan dan melihat forum yang membincangkan tentang emas.Setelah memiliki emas pada bulan Disember 2010 di bawah PFGISB,semakin saya menyedari kepentingan emas sebagai penyimpan nilai terbaik sepanjang zaman.Berkat perkongsian ilmu melalui cikgusimple telah membuka ruang dan peluang saya dalam ilmu emas.Malah saya sudah mula berkongsi ilmu dan menyedarkan pada teman-teman yang terdekat.

Nurul Fakhri bin Amir A3584
012-3634525
email :cincai_81@yahoo.com
Batu Pahat,Johor


Testimonial 7

Terima kasih buat cikgusimple sebagai mentor emas saya
yang juga pengasas kepada Gold Investor Club. Walaupun saya masih baru dalam perniagaan emas tetapi kami yakin dengan berkat ilmu dan pengalaman yang
disampaikan oleh cikgusimple menjadikan saya lebih celik dengan model bisnes emas ini.
Team Gold Investor Club yang diwujudkan juga dapat memastikan tiada diantara ahlinya yang tercicir.
Masing-masing tidak lokek mencurahkan ilmu dan berkongsi pengalaman untuk sama-sama berjaya dalam
mengejar Ilmu dan perniagaan yang diceburi.
Tahniah dan Terima Kasih!

Nik Rusni Nik Ibrahim
ID Pengenalan GCP : AD2257
016-8608632

Klang Selangor


Testimonial 8

salam, saya nak share sesuatu, sejak saya kenal jutawangold dan Gold Investor Club, saya dah rasa ada sesuatu tak kene dgn saya, kenapa? saya rasa mcm dah jatuh hati kat cini, dan dah jadi umah no 2 saya selain umah no 1 sy(wall sdiri lah)hehe,

kdg2 klo bkk fb, terus msuk rumah ni, xtgk pun umah sdiri, kdg2 xbalik pun umah, hebat x? saya dah angap group ni mcm PEPUSTAKAAN saya, apa maklumat saya na…k, insyaAllah boleh jumpe kat cini, wpun saya xpenah berurusan dengan cikgu Nor Fazilah Abd Mohd atau menjadi agen bwh cikgu,atau mana2 agen, tp saya dah di angap keluarga dalam umah yang bergitu mewah ni..wpun saya hnya insan biasa.heheeh, terima kasih atas pekongian dan info2 dari cikgu dan sahabat2 semua,. ( perkongian dari hati ke hati)

Nik Hanif

Putrajaya

016-5551258

Blog :http://inforemas.blogspot.com/


Testimonial 9

mmg group ni yg terbaik
bincang pasal emas yg lain tu hanya urus jual beli je,..sy ni baru join n berminat pasal emas..mula2 sy na buat personal loan utk masukkn dlm asb saje na tambah hutang masa tu tak tahu asb ni haram..so buat la loan sbb suka tgk duit bertambah kat asb..suka tgk no besar..ade kwn ckp jgn baik beli emas invst 100% pd emas
sy ni mmg suka cr maklumat pasal emas.. Mula2 taip perkataan emas..kuar web www.jutawanemas.com baca la byk maklumat..tak cukup maklumat..cr lagi jumpa pulak www.jutawangold.com ..kat web ni ade like GIC..klik suka2 like..like..bila join dpt info..

tp byk benda sy belajar sendiri dr GIC hasilnya sy dah pandai lock harga dan blh jd introducer..ini lah kisah..tq GIC

Rohaya Suliman

Dealer PG,Taiping,Perak

019-7121975

Testimonial 10

“cikgusimple merupakan antara guru emas terbaik yg pernah sy temui….anda harus menghargai ilmu yg diperolehi drpnya”

Mohd sazipon mazlan

dealer gcp ad2518

hp 0133572622 kawasan liputan: shah alam, klang


Testimonial 11

cikgu Nor Fazilah Abd Mohd boleh dikatakan seorang mentor yang berkemampuan dalam mendidik dan membimbing rakan – rakan serta anak – anak buah di dalam rangkaian perniagaan beliau untuk berjaya.. sikap beliau yang tidak lokek dan sentiasa memberi dan berkongsi merupakan satu sikap yang harus dipuji.. Inisiatif – inisatif yang beliau mulakan dan rancangkan boleh dijadikan rujukan dalam mendalami ilmu emas dan juga menjalankan urusan bisnes harian.. Ia juga merupakan sumber inspirasi kepada mereka yang baru bermula dan juga pada mereka yang inginkan momentum dalam menjalankan urusan bisnes harian.. Tidak syak lagi.. cikgu Nor Fazilah Abd Mohd mampu memberikan kita insipirasi, idea mahupun maklumat berkaitan emas dan bisnes…

nama penuh: Ahmad Rizal bin Muhammad Arif

kod agen: A3734

no hp: 019 389 1982

blog: http://inspirejewellery.wordpress.com/


Testimonial 12

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Saya mula menceburkan diri dalam dunia emas ini pada penghujung tahun 2010. Saya menggunakan medium internet sebagai sumber bagi mencari maklumat berkaitan dengan emas ini. Dalam pada itu, saya telah berkenalan dengan seorang insan yang bernama Pn. Nor Fazilah bt. Abd Mohd dan telah memberikan saya sedikit sebanyak ilmu tentang emas ini. Saya semakin memahami konsep simpanan dan juga pelaburan dengan emas ini. Beberapa bulan selepas itu iaitu pada 21 Mac 2011, dengan berbekalkan modal yang ada saya telah menyertai syarikat Gold Crest Pavilion (GCP) sebagai salah seorang pengedar di bawah rangkaian Puan Nor Fazilah. Alhamdulillah, semakin banyak ilmu ditimba serta pengalaman yang diperoleh semenjak menyertai GCP ini. Syarikat ini juga dilihat semakin berkembang dari sehari ke sehari. Produk-produknya dipertingkatkan dari semasa ke semasa dan baru-baru ini jongkong emas 1g telah diperkenalkan bagi memberi peluang kepada orang ramai yang kurang berkemampuan untuk sekurang-kurangnya memiliki emas waima 1g. Kini, saya sedar bahawa emas merupakan satu bentuk simpanan atau pelaburan yang menguntungkan penyimpannya. Kalau hendak lagi untung, maka mulakanlah perniagaan emas. Pasti akan memberi lebih keuntungan. Apa pun, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Pn. Nor Fazilah kerana telah sedikit sebanyak memberi tunjuk ajar kepada saya selama ini dan juga orang yang bertanggungjawab memperkenalkan GCP kepada saya.

Mohd Izwan bin Abdul Rashid (AD1743)
Parit Buntar, Nibong Tebal.
0125814008 / 0195516638
e-mail: miar_88@yahoo.com


Testimonial 13

salam..terlebih dulu sy ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada cikgu nor fazilah abd mohd kerana beliau memperkenakan dan memberi sy ilmu tentang emas berbentuk fizikal,pada mula sy memang tidak tahu ape itu emas fizikal yg sy tahu emas berbentuk perhiasan..sy mula kenal beliau secara x sengaja di dalam satu forum di intenet tentang seminar mengenai emas,dengan perasaan ingin tahu sy datang seminar beliau, disini sy banyak menimba ilmu perlabuaran emas,beliau juga memperkenalkan sy kepada group gic,kepada sesiapa yg baru dlm dunia emas mcm sy gic tempat yg paling sesuai untul menambah ilmu tentang emas,alangkah ruginya sy baru tahu sebab masa sekarang harga pasaran emas sudah mencecah 1600usd/oz ..kepada yg belum bermula menyimpan nasihat sy mula lah menyimpan walaupun 1g/sebulan..kepana cikgu nor fazilah abd mohd teruskan mendidik dan membimbing anak bangsa supaya mereka sedar tentang kelebihan memyimpan emas..

Mohd Azmi

mohnd azmi bin abd rahaman,

hpno 0129170182

kawasan liputan :ampang,cheras dan kemaman terengganu – kg halaman


Testimonial 14

Nor Fazilah Abd Mohd @ cikgusimple adalah ibarat simetri bagi Team JutawanGold yang mengaspirasikan kejayaan dalam bidang simpanan dan pelaburan emas ini. Bagi saya beliau patut diberikan apresiasi sebagai tulang belakang untuk mendidik dan membimbing kumpulan ini lebih berdayasaing dan tidak mudah mengalah. Bukan itu sahaja, beliau berusaha mengadakan pelbagai informasi, bahan rujukan dan pelbagai inisiatif bagi mengalakkan peniagaan emas ini berkembang dengan lebih mantap. Dengan itu rangkaian JutawanGold dapat berasimilasi bagi mengukuhkan perniagaan emas ke peringkat lebih tinggi.

Suhayati

kod agen gcp ad2618  hp number : 019-3107196

fb fanpage Cafe Emas & Perak


Testimonial 15 :

Jutawangold merupakan satu langkah permulaan saya menceburi dunia simpanan emas. Di laman web tersebut terdapat info yg dapat membantu warga2 malaysia yg mahu menceburi dalam simpanan @ pelaburan emas. Dgn info yg padat, saya telah menjadi dealer Public Gold di bawah naungan pn fazilah@ cikgu simple. Laman web ini juga membantu saya selepas menjadi dealer dengan info2 pemasaran dan cara mendpat keuntungan pelaburan @ jual beli emas. Selain itu juga moderator pn Nor Fazilah menjemput saya ke laman facebook GIC. Dgn adanya group GIC, anda boleh berkongsi pendapat dan meminta pertolongan dalam urusan pelaburan dan simpanan emas ini.
Selain itu juga, Pn. Fazilah sbg introducer PG saya juga telah membantu saya untuk menjadi dealer GCP bagi membantu saya menambah jenis produk emas untuk ditawarkan kepada org ramai. Saya bersyukur pada Allah SWT, kerana telah dipertemukan dengan group Jutawan gold dan GIC. Semoga group ini berkembang dan dirahmati oleh-NYA.
Nor Khairi Bin Kamaruddin
Dealer PG (A8934) Dan GCP(ad2716)

Hp 0163633432

Area: Bangsar, Bukit Damansara, pantai Dalam, Kerinchi, Brickfields, amcorpmall PJ


Testimonial 16 :

Saya mula serius untuk menyimpan emas setelah mengenali blog Jutawangold setelah sekian lama berfikir dan berfikir simpanan emas bagaimana yang sesuai dengan saya, iaitu sejak tahun 1998.
Akhirnya, pada Oktober 2011 saya nekad untuk bermula dengan 3 keping gold bar PG yang saya beli melalui cikgu Nor Fazilah Abd Mohd dan kemudian saya menjadi dealer Gold Crest Pavillion hasil dari pembacaan saya di blog Jutawangold

Terima kasih kepada cikgu Nor Fazilah Abd Mohd, kerana menyediakan sumber rujukan yang amat berkesan berkaitan simpanan emas.
Saya boleh dihubungi  melalui (fb)  Biznes Noya , biznesnoya@gmail.com atau norkhaz@gmail.com.

Nor Khazilah Yaacob

hp : 019-3908980

Agen emas kawasan Sri Gombak,Batu Caves dan sekitar


Testimonial 17 :

senang berurusan dengan cikgu walaupun jauh…telefon tetap dilayan…tidak memburukan sesetengah produk…semua produk ada kelebihan dan kekurangan masing-masing…tak macam sesetengah dealer…

nasib saya baik kerana terus berjumpa dengan orang yang tepat…kalau tak kena caranya…terjumpa salah orang…rasanya dah kena tipu…sebab pengetahuan emas adalah zero…

Wan Safie Bin Wan Omar

ID Pengenalan GCP : AD2605

019-2690402

email :wansafie@yahoo.com

Chini, Pahang.


Testimonial 18 :


Terima kasih kepada Cikgusimple dari Jutawangold.com kerana berjaya membuka minda saya tentang peluang dalam bidang emas ini. Selama hampir tiga bulan juga saya servey di internet, membaca kisah2 peniaga peniaga emas di blog masing2. Rata-rata mereka.berkongsi ilmu pengetahuan dan pengalaman mereka bersama emas, analisis mereka tentang turun naiknya harga emas dunia dan syarikat mana yang patut di sertai, sehingga lah pencarian saya terhenti bila terjumpa blog Jutawangold.com yang padat dengan informasi tentang peluang keemasan ini, dan akhirnya  Oct 2011 sewaktu hadir di kelas emas di dwi tasik cheras, Cikgusimple telah mempekenalkan Syarikat GCP kepada kami yang hadir, maka esoknya saya terus menjadi agen GCP untuk kawasan Cheras setelah mengetahui keistimewaan dan kelebihan menjadi agen GCP, apatah lagi GCP adalah nama besar dan Syarikat Bumiputra yang sah dan berdaftar. Kini dengan GCP saya mampu membeli emas dan membuat pelaburan dengan harga terendah di bawah pasaran. Terima Kasih!

 

Pn Roziah

Cheras/KL

019-2522945


Testimonial 19 :

bismillahhirrahmanirrahim..sy merupakan org yg ‘geli’ dgn brg kemas sebelum 2010. tp sejak sy tersangkut membaca di forum carigold dan kemudian laman jutawangold yg ditulis oleh cikgu simple..terus sy makin minat. x kira utk melabur atau berniaga. pd mulanya..sy agak skeptikal dgn penulusan cikgu.tambahan pulak..kadang kadang komen cikgu agak ‘pedas’ dan ‘ganas’. walaubagaimanapun..satu yg istimewanya..cikgu x pernah penat atau give up. perkongsian cikgu nampak ikhlas utk mendidik msyrkt tanpa ada rasa berkepentingan.. cikgu berkongsi baik buruk pengalaman cikgu. tiada yg disorok.tiada rahsia.semua cikgu cerita.suka atau duka. itulah yang dicari saya sebagai panduan seperti mana mana orang baru yg baru berjinak jinak dlm arena emas.. saya amat amat bersyukur kerana telah dipertemukan dgn cikgu. dan seterusnya tanpa ragu ragu saya menjadikan cikgu sebagai mentor serta menjadikan cikgu sumber inspirasi saya. Lantas terus sy mendaftar menjadi dealer GCP. mudah mudahan selepas ini cikgu serta rangkaian ini terus berjaya dan mara kedepan. semoga apa yang dirancang hasil idea cikgu berjalan dgn lancar dan dipermudahkan. terima kasih yg tidak terhingga kpd cikgu yg benar benar membantu saya dalam mendalami ilmu emas dan perniagaan. cikgu membakar semangat saya untuk menjadi seperti cikgu meluaskan rangkaian ini. cikgu memang BEST!.

ismahani azimee –

AD2724-

klang selangor

-0194721265)

 

Testimonial 20 :

Saya sedar akan kepentingan menyimpan EMAS sewaktu saya berada pada tahun pertama pengajian di USM. Minat saya pada emas semakin berkembang apabila saya menjalankan Latihan Industri (Practical Training) di salah sebuah lombong emas yang terbesar di Malaysia iaitu Penjom Gold Mine. Semenjak itu saya tercari-cari peluang untuk memulakan pelaburan emas. Sehingga pada awal tahun 2012 saya telah mengenali Gold Crest Pavilion (GCP) melalui Mohd Izwan yang telah banyak membantu saya. Selapas menjadi dealer GCP yang sah, semangat saya semakin berkobar-kobar untuk mendalami lebih lagi ilmu tentang emas. Di sini (jutawangold.com) saya telah banyak mendapat ilmu yang boleh dipraktikkan untuk membantu diri saya untuk menjadi salah seorang Jutawan Emas. Terima kasih kepada Puan Nor Fazilah yang merupakan salah seorang dari mentor saya yang memberi peluang untuk membuat perkongsian disini. Terima kasih kedapa semua warga GCP yang banyak membantu dan memberikan perkhidmatan yang cekap. Alhamdulillah kini pelaburan emas saya semakin berkembang dengan perkongsian info dengan rakan-rakan dan juga melalui facebook. Kepada yang ingin memikili EMAS, jangan ragu-ragu kerana GCP menawarkan Gold Bar 1gram yang terhangat di pasaran dengan harga yang  mampu dimiliki oleh segenap lapisan masyarakat. Pelaburan EMAS merupakan pelaburan yang terbaik kerana EMAS merupakan sumber galian ciptaan Allah yang sangat bernilai kerana EMAS kalis Inflasi. Mulakan simpanan EMAS anda sekarang. SAYA BOLEH ANDA PON PASTI BOLEH!!! Sama-sama kita KAYA & BERJAYA!! InsyaAllah =)

 

TAJUL ASYRAF TAJAL ARUS (Facebook)

Authorized Dealer at GCP (AD2973)

019-5123423

t.asyraf@gmail.com

 

 Testimonial 21 :

Assalamualaikum…

 

Saya Nur Azuwa, sejak saya menyertai Goldcrest Pavilion Sdn. Bhd. dibawah Rankaian Dealer Jutawangold banyak ilmu yang telah saya perolehi mengenai kepentingan simpanan emas untuk jangka masa sederhana dan panjang. Kini saya telah sedar bahawa emas adalah nilai mata wang sebenar yang perlu kita peroleh untuk mengelakkan dari mengalami kemiskinan disebabkan oleh inflasi dan susut wang kertas. Saya juga telah menukarkan wang kertas saya kepada emas untuk menjadi seorang yang KAYA & BERJAYA…. AMIN….

 

Yang Benar,
Nur Azuwa Binti Nordin,AD2864

HP :0135200062

Wilayah Persekutuan Labuan

 

 Testimonial 22 :

Meskipun saya telah mengenali Fazilah setahun yang lepas, yakni ketika membangunkan web JutawanGold.com sedikit pun tiada perkataan promosi ‘Belilah emas atau join saya as dealer emas’ dari mulut Fazilah. Apa yang kami fokus pada ketika itu ialah membangunkan web emas sahaja. Ketika itu, saya hanya melihat sahaja gambar-gambar emas di dalam VCD Public Gold dan Internet, tanpa ada sedikit pun rasa mahu membeli goldbar atau dinar, mahupun barang kemas. Yang hanya fokus kepala saya, hanyalah design laman web yang menarik & user-friendly.

Rupa-rupanya saya telah bazirkan masa saya selama 1 tahun tentang ilmu emas ini. Entry dari JutawanGold pada ketika itu hanya dibaca sambil lalu tanpa sebarang tindakan. Awal tahun ini, setelah mengkaji,mendalami dan memahami serba-sedikit ilmu emas dari JutawanGold.com (sepanjang proses development JutawanGold), saya membuat keputusan untuk menjadi dealer GCP di bawah Fazilah.

Terima kasih kepada Fazilah yang telah membuka pintu hati saya untuk memulakan langkah menyimpan emas dan seterusnya menjadi dealer GCP.
-dlas-

http://www.BannerServices4u.com/
http://www.GoldenEmas.com/

Husnul Fadila,

Kod agen :ad2991
012 238 0538
Klang,Selangor.

 

Testimonial 23:

 

Alhamdulillah..pertamanya syukur kepada Allah taala kerana sehingga hari ini masih lagi diberikan nikmat utama kepada saya….dan antara nikmat yang dikurniakan ialah “mengenal erti emas yang sebenar”. Jutaan terima kasih diucapkan kepada Puan Nor Fazilah Abd Mohd, diatas bantuan dan tunjuk ajar beliau kepada saya. Saya mula bergiat dalam emas di atas bantuan beliau. Di awal permulaan, hanya mengenal beliau melalui satu forum yang hangat di internet dan membincangkan tentang isu emas. Saya tertarik dan mula bertanya satu persatu pada beliau. Tanpa rasa jemu, beliau memberikan penerangan dengan penuh semangat dan secara bersungguh-sungguh. Saya yakin dan mula mendaftar sebagai dealer untuk dua buah company di bawah nama beliau. Sehingga hari ini, saya masih menuntut dan tidak jemu bertanya kepada beliau untuk memohon tunjuk ajar ilmu yang lebih mendalam. Bantuan yang diberikan secara lisan, bertulis sama ada email ataupun melalui facebook “Gold Investor Club” dan “Rangkaian Dealer Jutawangold” amat berkesan. Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan, insyaAllah berkat dan usaha bersama-sama akan melahirkan lebih ramai ‘warga celik emas’ terutamanya di kalangan bangsa Melayu. Terima kasih cikgu, jasamu akan kukenang untuk selamanya.
MOHD AMIN BIN MUHAMAD NAWI
ID GCP: AD2604
013-4927281

 

Testimonial 24 :

“alhamdulillah, baru 1 bulan menjadi dealer GCP saya telah memperolehi banyak ilmu mengenai emas.. di samping itu, hasil jualan emas dan komisen yang telah diberikan oleh GCP telah mencecah lebih RM2000 walaupun saya hanya berurusan melalui online..perkhidmatan penghantaran juga tidak pernah mengecewakan..saya akan menerima emas yang dibeli tidak lebih daripada tempoh dua hari..bersama GCP..tiada istilah rugi..jika ada yang beli, kita tetap UNTUNG, jika tidak dibeli, kita boleh SIMPAN dan tetap UNTUNG..emas TIADA TARIKH LUPUT..tiada kerisauan..ia tetap laku di mana jua..syabas GCP..dan terima kasih kepada admin jutawangold.com atas peluang ini..bersama GCP, insyaAllah kita akan kaya & berjaya dunia & akhirat..amiin..”

MARHAMAH ROSLI
AD 2899
013-6289236
www.souqemas.com

Kota Kinabalu,Sabah

 

Testimonial 25 :

Assalamualaikum

Terima kasih kepada cikgu fazilah dan suami .

Saya mula kenal dunia emas dan perak dari pertengahan tahun 2011.
Belian saya yang pertama pada 13 Jun 2011.

Syukur Alhamdulillah dari kenal emas ni , Allah Taala memberi hidayah
untuk saya terus mengkaji , memahami dan mengambil tindakan
bersesuaian dengan peredaran zaman.

Betapa kita sudah di tipu dengan  muslihat permainan duit kertas ,
fractional reserve banking (FRN).

Di kesempatan ini saya menyeru tuan/puan/adik/kakak saudara/saudari
agar berusaha mengekalkan kekayaan anda dari di mamah hakisan inflasi
dan “duit yang turun dari langit” dengan menukarkan nya ke emas dan
perak.

Measure your wealth in term of gram/ounces rather than in fiat (RM/USD etc…)

Hubungi saya untuk bercerita lanjut

Agen GCP :3243 (KL , Sri Gombak , B.Caves dan Alor Star)

email :manjakhamis@gmail.com

H/P : 0194711023

 

 Testimonial 26 :

Salam kepada semua…

* Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Cikgu Nor Fazilah Abd Mohd kerana sudi menjadi mentor kepada saya yg baru dalam perniagaan emas ini.

* Beliau banyak membantu saya dalam mempelajari ilmu emas dan perak…saya amat menghargai ilmu yang diberikan kepada saya malah beliau tidak jemu2 melayan kerenah saya.

* Terima kasih cikgu…

saya rasa bersyukur menjadi dealer dibawah beliau.

Rosmizah Abu Husin

ID Pengenalan GCP : AD3334

012-7754550

Email :miz_awul@yahoo.com

Melaka dan Johor

 

Testimonial 27 :

Syukur alhamdulillah, di atas rezeki yang tidak di sangka-sangka walau pun baru menjadi ahli GCP dalam tempoh sebulan dan tidak lupa juga saya ucapkan ribuan terima kasih kepada cikgu Nor Fazilah Abd Mohd kerana memperkenalkan dan membuka peluang ini kepada saya.
Kini, saya telah membina sebuah laman web yang membolehkan sesiapa sahaja MAMPU membeli dan memiliki emas dengan menggunakan KAD KREDIT sementara anda menunggu gaji anda atau sumber wang lain..
AZIAN FATILAH MIA [013-3882831]
AD 3064
PUTRAJAYA/Equine Park
http://www.maibeli.com/GCP


 

Testimonial 28 :

Alhamdulillah..Pertamanya syukur kepada Allah kerana sehingga saat ini saya masih lagi bernafas dan mendapat petunjuk dan hidayah. Dengan petunjuk dan hidayah daripada Allah dapatlah saya mengenal tentang wang yang sebenar iaitu emas. Saya dan isteri secara tidak langsung mengenal emas ini apabila rakan isteri saya memperkenalkan satu bentuk pelaburan emas yang mana beli emas menggunakan sistem 30:70. Syukur Alhamdulillah saya dan isteri mengambil keputusan untuk  tidak mahu melabur. Selepas itu, kami mengumpul maklumat daripada internet tentang emas. Banyak blog yang telah kami lihat. Tetapi blog Jutawanemas.com dan blog JutawanGold.com adalah blog pilihan kami. Akhirnya setelah yakin saya telah mendaftar sebagai dealer untuk dua buah company di bawah rangkaian JutawanGold. Walau pun pada awalnya, niat saya hanya ingin menjadi penyimpan emas akhirnya berniaga emas. Banyak pengetahuan yang telah saya perolehi daripada facebook yang telah cikgu pekenalkan iaitu “Gold Investor Club” , “Rangkaian Dealer Jutawangold” dan “Pengedar GCP Seluruh Malaysia” . Ilmu bertambah luas, kenalan bertambah ramai, ekonomi keluarga stabil, mempunyai aset yang kalis inflasi dan ada perniagaan yang boleh saya wariskan nanti kepada anak-anak.

 

Sekali lagi saya ucapkan terima kasih kepada cikgu Nor Fazilah dan suami beliau atas bimbingan yang telah di berikan. Banyak lagi renjau berduri yang perlu kita lalui. Semoga Allah memberikan kita kekuatan untuk meneruskan usaha murni mencelikkan masyarakat tentang emas.

 

 MOHD FADZIL BIN MD RODZI

Ad2765 dan PG019713

0109432978

Facebook.com/Mohd Fadzil

PAPAR, KOTA KINABALU, PITAS, KOTA MARUDU DAN SANDAKAN

Testimonial 29 :

Alhamdulilah

 SYUKUR KE HADRAT ILAHI…

 Pengenalan saya dengan puan Nor fazilah dan suami beliau telah membuka pintu hati saya tentang emas fizikal. Terima kasih cikgu.

 

Dulu hobi saya hanyalah pada dunia numismatik mengumpul duit kertas lama dan syiling lama . sejak saya mengenali EMAS FIZIKAL barulah saya faham yang mana satu WANG dan MATAWANG.

Anda ingin membuka kedai emas? Berusaha Menarik perhatian perlanggan supaya singgah di kedai anda?

Anda tidak perlu bersusah payah kerana menjadi dealer Goldcrest Pavilion Sdn. Bhd,  Automatik anda telah mempunyai kedai sendiri, semuanya di jari anda.  Emas adalah jalan selamat untuk menyelamatkan kekayaan anda.

Percayalah anda buat anda dapat. Tukarlah wang kertas anda kepada EMAS FIZIKAL.

MD RAZI B MOHD ZIN

ID Pengenalan GCP : AD2062

019 6622699

boyrimau@gmail.com (facebook)

PAHANG & NEGERI SEMBILAN

 

 

 


Leave a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge